Metro-portal.hr

objavljeno 25.11.2015. 09:36:00
ISPRIKA

Isprika gospodinu Frani Bobanu

Nakon što smo objavili članak o NS Dubrava, utvrdilo se da su neki navodi u njemu netočni, pa se stoga ispričavamo g. Frani Bobanu

Za ispriku nikad nije kasno
Za ispriku nikad nije kasno (DeviantArt)

Na ovom portalu 17.06.2014. godine objavljen je članak ''I NS Dubrava svoju blagajnicu Pavošević ima'' koji sadrži niz informacija o gospodinu Franu Bobanu za koje smo nakon objavljivanja članka saznali da nisu točne.

Gospodin Frano Boban je po zvanju diplomirani sociolog i diplomirani filozof koji je mnogo vremena, truda i financijskih sredstava uložio u svoje školovanje, napredovanje i stručno usavršavanje, stoga su netočni navodi u spornom članku da je gospodin Frano Boban arhivar.

Nadalje, gospodin Frano Boban zaposlen je na radnom mjestu Višeg stručnog suradnika za tehničku kulturu u Odjelu za tehničku kulturu Sektora za kulturu, nakon što je izabran na javnom natječaju koji je objavljen u Narodnim novinama broj 142 od 19.12.2012. godine, a na kojem je gospodin Frano Boban isključivo zbog najboljeg rezultata na testiranju izabran kao najpogodniji kandidat, ispunivši prethodno sve uvjete koji su bili određeni natječajem za navedeno radno mjesto.

Stoga su netočni navodi iz objavljenog članka da je gospodin Frano Boban postavljen na radno mjesto iskoristivši političke veze i položaj svoje majke, a ne temeljem svojih stručnih kvalifikacija i sposobnosti.

S obzirom da navedeni članak sadrži neistine koje su naškodile njegovom ugledu i časti, ovim putem se portal Metro-portal.hr ispričava gospodinu Franu Bobanu.

Glavni urednik Damir Klemenčić

25.11.2015. 09:36:00
http://metro-portal.hr/isprika-gospodinu-frani-bobanu/95178/