Metro-portal.hr

objavljeno 05.01.2023. 12:01:00
ADVENT

Iskoristite praznike i svratite do Pule – Advent još traje

Više od 20 sjajnih koncerata, 11 blagdanskih lokacija i preko 100 adventskih programa privukli su i ove godine tisuće ljudi na Advent u Puli, no zabavi nije kraj

Advent u Puli
Advent u Puli (Arhiva)

Puležani i njihovi gosti iz svih krajeva Hrvatske, ali i svijeta, uživali su i ove godine u adventskim zbivanjima diljem grada. Okupljalo se ispred ukrašenih gastro kućica koje su mamile svojim slanim i slatkim specijalitetima, kuhanim vinom i ginom, veselilo uz Djeda Mraza, klaunove i cirkusante, kićenje bora, brojne radionice i predstave. Pula je ovog Adventa oživjela čaroliju blagdana i pružila posjetiteljima svih generacija nezaboravan doživljaj, koji je trajao puna 44 dana i noći.

Uveseljavali su nas, među ostalima, Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Atomsko sklonište, plesalo se uz Nipplepeople, Johnatan, Nolu, a 2023. se dočekala čak četiri puta: uz Miu Dimšić, Ninu Badrić kojoj su uz bok stali Le Monde i DJ Jan Plexy, zatim Cubismo, Belfast Food i DJ Teddy Lee te sjajne DJ-e Laseech, Jinxie Grooves, i Mr. M, M. Funkovich. Prvi dan 2023. posebnim su učinili svojim nastupom legendarni Gustafi.

Adventu u Puli nije kraj!

Već je svima dobro znano kako se Forum ovoga Adventa obukao u ruho Sjevernoga pola, a uz njegove poznate stanovnike, tu je i veliko klizalište na kojem možete iskušati ili usavršiti svoje klizačke vještine sve do kraja zimskih praznika, odnosno do 8. siječnja. U pravom guštu i u posebnom ambijentu dva Grinča za glazbenim aparatima - Jinxie Grooves i M.Funkovich pomno će pratiti sve vaše akrobacije na ledu i ovoga četvrtka, 5. siječnja, na Groovoteci na ledu. Sam kraj bajkovitog adventskog druženja u Puli obilježit će subotnji koncert na Tržnici, kada će Domino band sve okupljene od 10:30 zagrijavati uz hitove velikog Olivera Dragojevića. Pridružite im se i vikend započnite pjevajući i plešući uz „Cesaricu", „Skalinadu", „Galeb i ja"  te brojne druge, svima znane hitove. 

Blagdani su vrijeme radosti i darivanja, ali i vrijeme koje trebamo iskoristiti družeći se s prijateljima i obitelji, stoga je i Pula na svakom svom koraku širila samo adventsko veselje, sreću, ljubav i dobre želje. Hvala svima koji su bili dio nezaboravnog i čarobnog Adventa u Puli. Vidimo se dogodine, a do tada - u 2023. sve vam najbolje! 

05.01.2023. 12:01:00
http://metro-portal.hr/iskoristite-praznike-i-svratite-do-pule-advent-jos-traje/140629/