Metro-portal.hr

objavljeno 10.04.2017. 12:01:00
NAJAVE

Irena Žilić 15. travnja u splitskom klubu Quasimodo

Domaća kritika nahvalila je Irenin drugi album, a istaknuli su i kako se radi o „pravom malom remek-djelu novije domaće kantautorske scene"

Irena Žilić svira u Quasimodu
Irena Žilić svira u Quasimodu (Jure Živković)

Cijenjena domaća kantutorica Irena Žilić nedavno je objavila drugi studijski album „Haze", a najavila je i koncert u Splitu 15. travnja.

Irena će u Splitu nastupiti skupa s bendom koji čine Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi), a karte već možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 35 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 45 kuna. Službena promocija albuma bit će vikend kasnije, 22. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Album „Haze" najavljen je odlično prihvaćenim singlovima „The Moon" i „X", a obje pjesme otkrivaju novi, drugačiji zvuk ove glazbenice. Domaća kritika nahvalila je Irenin drugi album, a istaknuli su i kako se radi o „pravom malom remek-djelu novije domaće kantautorske scene" (A. Dragaš/Jutarnji list).

Mark Mrakovčić je producirao album, cover je izradila Nika Dželalija, a „Haze" možete nabaviti putem digitalnih servisa i Irenine službene stranice. Kao nadopuna digitalnom izdanju uskoro će biti dostupno limitirano izdanje knjižice s tekstovima pjesama i fizičko izdanje albuma.

10.04.2017. 12:01:00
http://metro-portal.hr/irena-zilic-15-travnja-u-splitskom-klubu-quasimodo/104220/