Metro-portal.hr

objavljeno 04.05.2010. 09:23:57
ČUDNI ZVUKOVI

iPhone i Blackberry pogoršavaju seksualni život

Moderne spravice poput iPhonea uništavaju seksualni život žena jer prečesto ometaju njihove muževe u krevetu, navodi novo istraživanje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Više od četvrtina ispitanih žena (28 posto) tvrdi kako e-mail i internet ometaju njihove seksualne živote, a posebice su odgovorni ručni uređaji poput mobitela. Ostali faktori koji sprječavaju parove da uživaju u intimnosti uključuju dugo radno vrijeme (što navodi 55 posto žena), umor (83 posto) i previše posla (74 posto).

Istraživanje koje je provela farmaceutska kompanija Bayer također pokazuje da mnogo žena propušta svoj seksualni vrhunac za desetak godina. Većina ih se najseksipilnijima osjeća u 30-tima, dok su ipak najviše seksualno aktivne u 20-tima.

Dvije od tri (65 posto) tvrde kako njihovi partneri ne ulažu dovoljno truda u krevetu, no svaka treća nikad ne inicira seks i prepušta inicijativu partneru. Četiri od deset ispitanih žena izjavilo je da im je potreban samo kompliment kako bi ih se oraspoložilo za seks, no više od trećina je navela kako se ne osjećaju poželjnima najmanje mjesec dana, dok 14 posto tvrdi kako se uopće ne osjećaju seksi.

04.05.2010. 09:23:57
http://metro-portal.hr/iphone-i-blackberry-pogorsavaju-seksualni-zivot/39232/