Metro-portal.hr

objavljeno 11.10.2019. 15:47:00
SAJMOVI

INTERLIBER, 42. međunarodni sajam knjiga i učila

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare

Dođite na Interliber!
Dođite na Interliber! (ZV)

Zagrebački velesajam i ove godine u studenom postaje in mjesto u gradu. Najomiljeniji sajam za sve generacije INTERLIBER vraća se od 12. do 17. studenog na radost svih knjigoljubaca.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare.

Više od 300 izlagača popunit će knjigama najrazličitijih žanrova tri paviljona Zagrebačkog velesajma. Bogatu knjišku ponudu nadopunit će uvijek zanimljivi i raznovrsni sadržaji za sve uzraste, od predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovora s književnicima, susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, do književnih čitaonica i radionica, okruglih stolova, kvizova, dodjela književnih nagrada, aukcije starih i rijetkih knjiga...

Brojni naslovi svjetski poznatih bestselera i književne spisateljske zvijezde samo su „mali komadić raja" koji se nudi na najboljem književnom sajmu u okruženju, a rado ga posjećuju i svoj interes i zadovoljstvo na njemu pronalaze jednako i djeca i poslovni ljudi i umirovljenici.

Velesajamska knjiška riznica zlata mjesto je susreta zaljubljenika u pisanu riječ. Ljubav prema knjizi podrazumijeva i potrebu za širenjem vidika.

Stoga je upravo Zagrebački velesajam „perfect spot" za sve obrazovne institucije koje će 15. i 16. studenog predstaviti svoje edukativne programe i usluge u sklopu nove teme „Znanje i učenje". Aktualne informacije iz obrazovne niše prezentirat će se kroz tri segmenta: Sajam hrvatskog obrazovanja, Sajam svjetskog obrazovanja te konferencija Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska (15. studeni). Predstavit će se najbolje hrvatske i svjetske škole, sveučilišta, jezični tečajevi i pripreme za maturu kao i programi za obrazovanje odraslih te stručno usavršavanje.

Ulaz na Interliber je besplatan.

Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet."- Nelson Mandela

11.10.2019. 15:47:00
http://metro-portal.hr/interliber-42-medjunarodni-sajam-knjiga-i-ucila/121226/