Metro-portal.hr

objavljeno 05.03.2015. 08:30:00
SAZNAJEMO

Instar stolna računala s najdužim jamstvom na HR tržištu

Iz zaista raznolike ponude koje će zadovoljiti i najistančanije ukuse valja izdvojiti Instar Gamer Dominator i Gamer Ultra računala

Najduže jamstvo na tržištu
Najduže jamstvo na tržištu (Instar Informatika)

Instar Informatika, jedna od najperspektivnijih domaćih trgovina informatičkom opremom, još jednom podsjeća sve ljubitelje računala i vrhunske tehnologije na nevjerojatnih 5 godina jamstva na sve svoje gotove konfiguracije Instar računala!

Za one malobrojne koji još nisu upoznati s Instarovim asortimanom, Instar Informatika u svojoj ponudi ima široku lepezu gotovih konfiguracija, od osnovnih, namijenjenih uredskom radu, surfanju te manje zahtjevnim radnjama, pa sve do ultimativnih, vrhunskih strojeva za igru, programiranje, modeliranje, obradu videa i ostalo.

Dosad su Instar računala dolazila sa standardnim dvogodišnjim jamstvom, no kroz promotivno razdoblje (od 9.2. do 31.3.2015.) Instar konfiguracije će imati čak 5 godina jamstva. Ovakav potez se rijetko viđa, ako uopće, na tržištu informatičke opreme te definitivno izdvaja Instar računala iz ostatka konkurentske mase. 5-godišnje jamstvo je i dodatna potvrda izvrsnosti Instar informatike te njihovih proizvoda i usluga.

Iz zaista raznolike ponude koje će zadovoljiti i najistančanije ukuse valja izdvojiti Instar Gamer Dominator i Gamer Ultra računala koja kombiniraju provjerene Intelove procesore četvrte generacije s AMD-ovim i Nvidia grafičkim karticama te beskompromisne performanse. Rezultat su brza, pouzdana i cjenovno pristupačna računala koja će s lakoćom odraditi sve vaše zadatke. Više detalja o Instar Dominator i Ultra računalima potražite na stranicama Instar informatike gdje se mogu pronaći i ostale konfiguracije koje od sada dolaze s već spomenutim 5-godišnjim jamstvom.

Za sve dodatne upite i informacije obratite se njihovom ljubaznom i stručnom osoblju putem e-maila (arena@instar-informatika.hr ili na prodaja@instar-informatika.hr), telefona (Arena centar - 01/5510-702, 01/5510-703 ili Heinzelova 15 - 01/5599-671, 01/5599-669) ili osobno u poslovnicama u Heinzelovoj 15 i Arena centru u Zagrebu.

Ponudu računala pogledajte na:

www.instar-informatika.hr/instar-racunala/stolna-racunala

www.instar-informatika.hr/gamer-racunala

05.03.2015. 08:30:00
http://metro-portal.hr/instar-stolna-racunala-s-najduzim-jamstvom-na-hr-trzistu/90394/