Metro-portal.hr

objavljeno 11.02.2019. 10:01:00
NOVOSTI

Instagram donosi IGTV na vremensku crtu

Instagram uvodi novosti
Instagram uvodi novosti (Instagram)

Društvena mreža Instagram odlučil je svojim korisnicima pružiti dodatnu značajku. Riječ je o snimljenim videozapisima samih korisnika te plasirani na Instagram TV (IGTV). Upravo je ovu uslugu Instagram predstavio prošle godine u želji da konkurira YouTubeu.

Do sada se Instagram TVu moglo pristupiti odlaskom na profil korisnika te odabirom narančaste oznake, gdje bi se onda prikazivali svi postavljeni video-zapisi ljudi koje korisnik prati. Čini se kako tome više neće biti tako, odnosno od četvrtka. Upravo će u četvrtak tvrtka pustiti nadogradnju na iOS i Android mobilne platforme.

Pripadajuća nadogradnja ne donosi ništa drugo, osim IGTV na početni ekran Instagram aplikacije, svojevrsni Timeline, da se poslužimo rječnikom Facebooka. Nemojmo zaboraviti reći kako IGTV ima jednu manu i ona je kriva što IGTV nije naišao na mnoštvo poklonika.

Naime IGTV pruža mogućnosti snimanja od samo nekoliko minuta ili kraće a ono što korisnici ne žele je ograničavanje nečega, pa s time na umu i dalje veliku pažnju pridodaju konkurentskom YouTubeu.

Piše: Nino Krstačić
11.02.2019. 10:01:00
http://metro-portal.hr/instagram-donosi-igtv-na-vremensku-crtu/116851/