Metro-portal.hr

objavljeno 27.02.2013. 15:31:09
INMUSIC 2013

INmusic predstavio dodatne sadržaje

Prvi će put posjetitelji INmusic festivala prije koncerata moći pogledati kazališne predstave u sklopu INteatra

Ožujsko je novi partner
Ožujsko je novi partner (Marko Pekić)

Na današnjoj su press konferenciji u rock ambijentu Vintage Industrial Bara organizatori INmusic festivala predstavili suradnju sa Zagrebačkom pivovarom kao i novosti ovogodišnjeg festivala.

Osmo izdanje INmusic festivala održat će se tradicionalno na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom jezeru Jarun od 24. do 26. lipnja. Zagrebačka će pivovara kao sponzor i partner festivala Ožujskim pivom gasiti žedna grla svih posjetitelja, a tijekom narednih mjeseci pobrinut će se da veliki broj konzumenata Ožujskog piva ostvari popust pri kupnji festivalske ulaznice. U sklopu raznih promotivnih akcija i nagradnih igara, građani cijele Hrvatske moći će osvojiti kupone za ostvarivanje popusta, a o točnim će lokacijama i terminima akcija Zagrebačka pivovara i INmusic festival na vrijeme obavijestiti sve ljubitelje dobre glazbe.

Jedinstveni programi i sadržaji koji su publici predstavljeni prošle godine, na osmom će izdanju INmusic festivala doživjeti još bolje i veće izdanje. Prvi će put posjetitelji INmusic festivala prije koncerata moći pogledati kazališne predstave u sklopu INteatra. Vrhunski glumci Zijah Sokolović i Vilim Matula posjetitelje će oduševiti svojim velikim uspješnicama „CABAres CABArei" te „Münchhausen" prilagođenima za izvođenje u posebno sagrađenoj kazališnoj areni.

Na Jarun će ekskluzivno biti dopremljena i posebna drvena instalacija u obliku konja s koje će praćenje koncerata na glavnoj pozornici pružiti nezaboravno iskustvo. RockIN' horse je jedinstveni spoj dizajna i arhitekture te je namijenjen svim uzrastima. Šuma Striborova naziv je još jednog novog programa koji će se uz glazbenu pratnju DJ-a održavati u mističnom šumskom ambijentu.

Organiziraju se i prošlogodišnji noviteti. Uspješni i iznimno posjećeni Balkan party s elementima iz filma „Ko to tamo peva" te Retro party posvećen kultnom hrvatskom filmu „Tko pjeva zlo ne misli" bit će obogaćeni brojnim iznenađenjima, a vraća se i omiljeni ljudski jukebox koji će ispuniti sve glazbene želje.

Potvrđeni izvođači ovogodišnjeg INmusic festivala zasad su mladi i talentirani britanski bendovi Arctic Monkeys i Bloc Party, jedan od najutjecajnijih bendova u povijesti glazbe Iggy and the Stooges te omiljeni pankeri NOFX koji upravo slave 30. obljetnicu.

Ulaznice se po cijeni od 349 kuna mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Tisak media centra ili se naručiti putem Tisak media webshopa.

Jedan od najuglednijih američkih portala The Huffington Post nedavno je INmusic festival uvrstio na popis 10 svjetskih festivala koji se ove godine ne smiju propustiti.

Svjetska priznanja i odličan lineup jamče izvrstan provod, stoga požurite po svoju ulaznicu

27.02.2013. 15:31:09
http://metro-portal.hr/inmusic-predstavio-dodatne-sadrzaje/76724/