Metro-portal.hr

objavljeno 20.06.2018. 17:16:00
INMUSIC #13

INmusic festival rasprodan je drugu godinu za redom

Spektakularan lineup, predivna lokacija, pristupačna cijena ulaznica, brojna priznanja domaćih i stranih medija te prošireni program i ove godine rezultirali su iznimno uspješnim izdanjem INmusica

INmusic rastura!
INmusic rastura! (Arhiva)

U utorak 19. lipnja organizacija INmusic festivala službeno je obustavila prodaju festivalskih i dnevnih ulaznica za INmusic festival #13 na temelju popunjenosti festivalskih kapaciteta. Organizatori INmusic festivala trude se svake godine održati i poboljšati kvalitetu festivala, koji je od iznimnog kulturnog i turističkog značaja ne samo za Grad Zagreb, već i za čitavu Hrvatsku obzirom na turističke rezultate koji su iz godine u godinu sve impresivniji. Publika je i ove godine prepoznala i nagradila trud festivalske organizacije još jednim rasprodanim izdanjem najvećeg hrvatskog open-air festivala.

Isto su napravili i brojni strani i domaći mediji, među kojima se ističe priznanje kultnog britanskog NME-a, koji je drugu godinu zaredom INmusic uvrstio među 12 najboljih svjetskih festivala te je tako najveći hrvatski glazbeni festival stavio uz bok glazbenim festivalima kao što su planetarno poznati Coachella, Reading And Leeds, Isle Of Wight, TRNSMT i NOS Alive.

Organizatori INmusic festivala već su započeli pripreme za 14. INmusic te su objavljeni i datumi narednog festivalskog izdanja u 2019. godini. Četrnaesti INmusic festival održati će se na zagrebačkom Jarunu od 24. do 26. lipnja 2019. godine, a prve ulaznice za super-ranoranioce po najpovoljnijim cijenama od 299 kn biti će dostupne već na ovogodišnjem festivalu na blagajnama na festivalskom i kamperskom ulazu te na info pointu u prostoru festivala. Od 28. lipnja u prodaji su i ulaznice za ranoranioce putem službenog festivalskog webshopa.

Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man i The Kills samo su neka od velikih glazbenih imena koja će publika moći vidjeti na pozornicama našeg najvećeg open-air festivala. INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu.

20.06.2018. 17:16:00
http://metro-portal.hr/inmusic-festival-rasprodan-je-drugu-godinu-za-redom/112829/