Metro-portal.hr

objavljeno 16.11.2017. 17:17:52
INMUSIC #13

INmusic festival #13 blagdanski paketi u prodaji!

Trinaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 25. do 27. lipnja 2018. godine na dobro poznatoj i omiljenoj lokaciji - jarunskom Otoku mladosti u Zagrebu

Dođite na INmusic #13
Dođite na INmusic #13 (INmusic)

INmusic festival nastavlja dugogodišnje partnerstvo s OTP bankom koja će i petu godinu zaredom osigurati odlično prihvaćen sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja na nadolazećem izdanju INmusic festivala.

INmusic blagdanski paket već je sedam godina omiljeni poklon među koncertnom publikom, a obzirom da se blagdani bliže nema razloga ne nastaviti s dobrom tradicijom uveseljavanja naših najdražih. I ove godine, uz poklon OTP banke, blagdanski paket INmusic festivala sadrži najpovoljniji i nezaobilazni festivalski starter-pack za svakog pravog ljubitelja dobre glazbe.

Uz glavni „sastojak" festivalskog paketa, trodnevnu ulaznicu za trinaesto izdanje omiljenog festivala koji je već podijelio prva velika imena - Queens Of The Stone Age i Skunk Anansie, blagdanski paket INmusica u svojoj šarenoj kutiji donosi još vrijednih poklona. OTP banka u svakom blagdanskom paketu poklanja vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu Mastercard® contactless prepaid kartice OTP banke koja omogućava najbrže plaćanje na festivalu, dok INmusic festival poklanja jedinstveno dizajniranu festivalsku majicu za vjerne posjetitelje.

Neovisno je li riječ o blagdanskom, rođendanskom ili poklonu bez posebnog povoda, svaki ljubitelj dobre glazbe zasigurno će se obradovati INmusic blagdanskom paketu i s nestrpljenjem iščekivati dolazak toplijih dana i festivalskog ljeta.

Trinaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 25. do 27. lipnja 2018. godine na dobro poznatoj i omiljenoj lokaciji - jarunskom Otoku mladosti u Zagrebu. Već u rujnu javnosti je predstavljen prvi headliner nadolazećeg izdanja INmusic festivala - Queens Of The Stone Age, koji su već zauzeli status najpoželjnijeg festivalskog headlinera narednog ljeta. INmusic #13, osim velikih Queens Of The Stone Age, na jarunske pozornice dovodi i Skunk Anansie te se uskoro očekuju i nove najave velikih glazbenih imena.

Rasveselite svoje najdraže ili sebe same te poklonite INmusic blagdanski paket!

INmusic blagdanski paket u prodaji je od 16. studenog do 31. prosinca 2017. godine ili do isteka zaliha. Količina INmusic blagdanskih paketa je ograničena. INmusic blagdanske pakete po početnoj cijeni od 399 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic web shopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena blagdanskog paketa podložna je promjenama sukladno promjenama u cijeni trodnevnih festivalskih ulaznica i objavama novih izvođača.

U prodaji su i trodnevne festivalske ulaznice te kamperske ulaznice po redovnim cijenama putem službenog festivalskog web shopa. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 349 kuna (+ troškovi transakcije), a cijena za festivalski kamp u kojemu se čak sedam dana mogu koristiti kamperske pogodnosti iznosi samo 250 kuna (+ troškovi transakcije).

16.11.2017. 17:17:52
http://metro-portal.hr/inmusic-festival-13-blagdanski-paketi-u-prodaji/108589/