Metro-portal.hr

objavljeno 02.11.2012. 22:51:00
MOJE!! :)

Imate li i vi svoju stranu kreveta koju ne date nikome?

Istraživanje je pokazalo da je ljudima izuzetno važno na kojoj strani kreveta spavaju, tako da žele isti raspored spavanja i kad odsjedaju u hotelu

Svatko voli spavati na svojoj strani kreveta
Svatko voli spavati na svojoj strani kreveta (Arhiva)

Britanski hotelski lanac Premier Inn napravio je zanimljivo istraživanje o korištenju svoje strane kreveta na dvije tisuće ljudi, od kojih je deset posto priznalo da se redovno svađa s partnerom tko će spavati na kojoj strani kreveta.

U tim raspravama najčešće pobjeđuju, pogađate, žene, a kao glavni razlozi svađa navode se razne stvari, od toga tko će biti bliže vratima u slučaju provale ili ako je potrebno otići u dječju sobu do mjesta bližeg radijatoru.

Niti blizina TV-a nije zanemariv razlog za svađu, a posljedica je da svaki 20-ti muškarac nije zadovoljan stranom kreveta na kojoj spava, dok polovica ljudi kaže da ne može dobro spavati ako nije na svojoj strani kreveta, jer nije toliko udobna kao ona na koju su navikli.

Istraživanje je pokazalo da je ljudima izuzetno važno na kojoj strani kreveta spavaju, tako da žele isti raspored spavanja i kad odsjedaju u hotelu. 

02.11.2012. 22:51:00
http://metro-portal.hr/imate-li-i-vi-svoju-stranu-kreveta-koju-ne-date-nikome/74658/