Metro-portal.hr

objavljeno 11.06.2010. 11:26:00
SVEMIRSKI BIG BROTHER

Imamo dokaz da su izvanzemaljci ljudima ugradili čipove?

POGLEDAJTE VIDEO - Otkrijte jesu li i vama izvanzemaljci ugradili čip kako bi pratili sve što radite

Imamo dokaz da su izvanzemaljci ljudima ugradili čipove?
Imamo dokaz da su izvanzemaljci ljudima ugradili čipove? (Shutterstock)

Amerikanac Ron Noel uvjeren je da su ga više puta oteli izvanzemaljci, a njegovu tvrdnju potvrdio je i dr. Roger Leir koji mu je prije nekoliko dana iz podlaktice izvadio neobičan svemirski impantat.

Život Rona Noela promijenio se prije 40 godina kad su ga po prvi puta posjetila stvorenja iz svemira. Uznemireni Noel se potom obratio liječniku Rogeru Leiru, kojemu je pod hipnozom navodno otkrio stravične detalje medicinskih eksperimenata koje su izvanzemaljci proveli na njegovom tijelu.

Daljnji pregledi pokazali su da Amerikanac po cijelom tijelu ima neobične ogrebotine te da mu se ispod kože na podlaktici nalazi metalni predmet, odnosno implantat koji izvanzemaljcima služi kako bi pratili Noelov život na Zemlji.

"Radi se o nama potpuno nepoznatom tipu čipa koji je obavijen organskim tvarima, ne uzrokuje upale i koji šalje signale na frekvenciji oko 137 megaherca", objašnjava Leir.

Noel je samo jedan od velikog broja ljudi koji tvrde da su ih posjetili izvanzemaljci i ugradili neobične čipove u tijelo. Na YouTubeu postoji niz videa koji pokazuju implantate i daju savjete kako ih pronaći i izvaditi. Noel se nada da će nakon 40 godina patnje s čipom konačno započeti normalan život.

Više o vađenju čipa iz tijela Rona Noela:


Otkrijte jesu li i vama izvanzemaljci ugradili čip?

11.06.2010. 11:26:00
http://metro-portal.hr/imamo-dokaz-da-su-izvanzemaljci-ljudima-ugradili-cipove/42349/