Metro-portal.hr

objavljeno 27.03.2011. 20:41:19
KULTURŠOK

Ima li života prije smrti? Saznajte na KutlurŠoku u Križevcima

Odgovor na ovo pitanje dat će vam Tomislav Budak 29. ožujka u 19:00 na festivalu u Križevcima

Fotografija vijesti

Često se, suočavajući se s prolaznošću pitamo "Ima li života poslije smrti?", istovremeno bivajući nezadovoljni životom koji kao da prolazi pored nas. Stoga bi ispravnije bilo pitati "Ima li života prije smrti?", što je i naziv dvanaeste tribine sedmog KulturŠoka, festivala kulture i obrazovanja u Križevcima.

O uzroku čovjekove neostvarenosti i brojnim aspektima problematike ljudskoga postojanja u današnje vrijeme - od izvorne strukture Kreacije pa sve do ograničavajućih utjecaja svjetske "Matrice" čujte od prvog hrvatskog integralista na području psihospiritualne tehnologije Tomislava Budaka, koji je već bio gost festivala prije dvije godine.

Kao akademski glazbenik, kompozitor i producent, pisac, alternativni terapeut, kreator i voditelj sustava osobnog razvoja, predavač nudi brojne smjernice izlaska te nadvladavanja ograničavajućih utjecaja s kojima se čovjek svakodnevno suočava: i onih individualnih, ali i kolektivnih.

Tribina znakovitog imena "Ima li života prije smrti?" na rasporedu je u Klubu kulture u utorak, 29. ožujka od 19:30 sati. Dolazak se ne naplaćuje.

27.03.2011. 20:41:19
http://metro-portal.hr/ima-li-zivota-prije-smrti-saznajte-na-kutlursoku-u-krizevcima/57038/