Metro-portal.hr

objavljeno 13.09.2014. 10:27:00
TRIBINA

Ima li nade za "zločeste pse"?

Moj pas me ne sluša, stvara mi probleme, agresivan je.. ne znam što ću s njim..

Dođite na tribinu!
Dođite na tribinu! (Arhiva)

Ove nedjelje, 14.09.2014. U 21h u klubu Mochvara se održava tribina "Kako postati šaptač psima i što znači biti zaštitar životinja".

Gosti tribine su trener Neven Kovačević i osnivači i aktivni volonteri Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. Sazajte i pitajte sve što Vas zanima vezano za problematična ponašanja pasa i kako zapravo izgleda dan aktivnih volontera te kako možete i Vi pridonjeti radu Udruge i spašavanju zlostavljanih, zanemarenih i napuštenih životinja.

Tribinu moderira Mario Kovač

Ulaz je slobodan, a donacije dobrodošle.

U sklopu tribine Indigovci će imati i svoje majce, magnete, bedzeve i naljepnice čijom kupnjom pomažete radu Udruge.

Sve njuške su također dobrodošle.

Volonteri Udruga Indigo se dugi niz godina bave spašavanjem životinja i ovim putem želimo probližiti ljudima što znaći biti volonter/osnivač/zaštitar jedne udruge za zaštitu životinja i s kojim se sve problemima susrećemo. U manje od godinu dana su udomili preko 300 životinja te aktivno djeluju na području cijele Hrvatske. Osim udomljavanja i zbrinjavanja životinja Indigovci se bave i socijalizacijom i rehabilitacijom agresivnih pasa.

Specijalni gost : Neven Kovačević

Tko je ustvari Neven? Neven je instruktor za obuku pasa, licencirani instruktor za obuku službenih pasa, instruktor je i sudac za osnovnu poslušnost i instruktor i sudac za agility. Sudjelovao je na projektima rada terapeutskih pasa s djecom s posebnim potrebama. Već dvadesetak godina radi na filmovima, serijama i reklamama sa psima.  Autor je i realizator akcije ''Pas Građanin'' 2003. godine.

Surealizator je škole za udomljene pse udruge ''Futura daj šapu'' 2006.godine. 22 godina je profesionalni instruktor za obuku pasa specijaliziran za devijantna ponašanja te problematiku odgoja pasa u urbanim sredinama. Radio u Austriji i Francuskoj.

https://www.facebook.com/events/372908409532369

13.09.2014. 10:27:00
http://metro-portal.hr/ima-li-nade-za-zloceste-pse/87260/