Metro-portal.hr

objavljeno 05.09.2012. 10:10:42
SPEKTAKL

Il Divo uskoro u Zagrebu

Na koncertu u Beču IL DIVO su javno izjavili kako jedva čekaju nastupiti u prekrasnoj Hrvatsko

Il Divo stižu za desetak dana
Il Divo stižu za desetak dana (Arhiva)

Početkom mjeseca, 8. rujna 2012. Il Divo vraćaju se na europske pozornice, a najpoznatiji svjetski multinacionalni kvartet u Zagreb dolazi 17.rujna!

Turneju su započeli u Europi, sada se vraćaju nakon što su obišli svijet. Posljednja tri mjeseca proveli su nastupajući u Americi. Jako su zadovoljni američkim dijelom turneje, posebno reakcijama publike. Nakon kratkog odmora, spremni su za nove nastupe. Vesele se svakom novom nastupu, novom gradu, novoj publici! Najdraži dio nastupa im je razmjena dobrih emocija s publikom tokom nastupa. Nema sumnje da će ih hrvatska publika jednostavno oduševiti!

Na koncertu u Beču IL DIVO su javno izjavili kako jedva čekaju nastupiti u prekrasnoj Hrvatskoj! Pjevačima se zaista sviđa Hrvatska što potvrđuje i činjenica da su dio materijala za DVD snimali u pulskom amfiteatru. Publici u Zagrebu vesele se gotovo jednako koliko i hrvatska publika iščekuje njihov nastup.

Svjetska turneja započela je u veljači, a fenomenalni kvartet (Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller i Urs Bühler) nastupa na najpoznatijim mjestima diljem svijeta. Svojim nastupom uveličali su rođendan britanske kraljice. Pjevali su za kraljicu, a samo za publiku u Areni Zagreb pjevat će 17.rujna ove godine. Bit će to još jedan povijesni događaj.

Ne propustite svoju priliku za provesti senzacionalnu noć uz zanimljive operne obrade najvećih svjetskih pop hitova u izvedbi ovih raspjevanih ljepotana.

Ulaznice za zagrebački koncert, pun komunikacije, emocije i strasti koji će se održati 17.09.2012. u prodaji su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, online na www.eventim.hr te u uredu Adrie Entertainment (Lanište 30).

Popis svih prodajnih mjesta može se naći na stranici www.eventim.hr.

VIP LOŽE *:                                         900 kn

GOLD PARTER *:                               900 kn
VIP PARTER:                                      490 kn
PARTER 1 / DONJA TRIBINA 1:        390 kn
PARTER 2 / DONJA TRIBINA 2:        350 kn
GORNJA TRIBINA 1:                          300 kn

GORNJA TRIBINA 2:                          250 kn

GORNJA TRIBINA 3:                          200 kn

Budući da je koncert je sjedećeg karaktera u prodaji je ograničen broj ulaznica.

*GOLD PARTER se odnosi na ekskluzivna sjedala u prvih 10 redova ispred pozornice.
Uz kupljene ulaznice za GOLD PARTER i VIP LOŽE, osim najboljih mjesta u dvorani, dobiva se pjenušac dobrodošlice te mogućnost parkiranja u garaži Arene.

U uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) ulaznice se mogu kupiti na kartice i na rate!

Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan kluba Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

Kupnja EKSLUZIVNIH VIP PAKETA moguća je jedino na www.ildivo.com

05.09.2012. 10:10:42
http://metro-portal.hr/il-divo-uskoro-u-zagrebu/73724/