Metro-portal.hr

objavljeno 11.07.2017. 00:05:00
WOW!

Igranje na laptopu nije mit – ASUS pruža bolju igračku stvarnost!

ASUS RoG gaming laptop s Intel Core i7 procesorom najnovije generacije i NVIDIA GTX grafičkom karticom uspješno će isporučiti performanse koje očekujete od najjačih desktop strojeva

Sjajna serija laptopa iz ASUSa
Sjajna serija laptopa iz ASUSa (Asus)

Vaš susjed je upravo potrošio desetak tisuća kuna na gejmerski laptop. Je li u pitanju: a) luđak; b) bahati tajkun; c) pravi ljubitelj video igara? Jesu li gammerski laptopi dobar izbor za video igre? Ako još uvijek živite u prošlom desetljeću, odgovor će vjerojatno biti ne, ali stvari su se promijenile i to JAKO.

Uvriježeno je mišljenje da su gaming laptopi, čak i kada ispunjavaju hardverske uvjete za igranje najnovijih i najzahtjevnijih igara, ipak nezgrapne okrnjene verzije hardvera koji biste strpali u kućište.

Međutim, danas stvari stoje drugačije - igranje u pokretu nikako nije strano čak i profesionalnim igračima, a hardver u prijenosnicima danas i te kako može parirati „stolnoj" varijanti. U svijetu igračkih prijenosnika uvjerljivo vodi ASUS sa svojim Republic of Gamers (ROG) serijom uređaja.

Tijekom 2016. godine, ASUS je prodao najveći broj gaming prijenosnih računala sa izuzetnim NVIDIA GTX karticama koje predstavljaju najbolji izbor za gaming.

U svom gaming portfoliu, ASUS ima ponudu za sve igrače - od modela ASUS FX553 čiji će diskretni dizajn biti savršen za svaku priliku do modela ASUS ROG Strix GL502 koji predstavlja san svakog pravog ljubitelja video igara.

ASUS RoG gaming laptop s Intel Core i7 procesorom najnovije generacije i NVIDIA GTX grafičkom karticom uspješno će isporučiti performanse koje očekujete od najjačih desktop strojeva.

S najnovijom generacijom Intelovih četvorojezgrenih Core i7 procesora nema te aplikacije ili igre koja će oznojiti vaš ASUS laptop. Najnovije NVIDA grafičke kartice osiguravaju brzinu i snagu za sve vaše igračke avanture, čak i one u VR-u, sa malom latencijom i bez sjeckanja. Tu je i NVIDIA G-SYNC tehnologija koja sinkronizira osvježavanje zaslona s karticom za ultra-glatku grafiku.

Čak i kada pogledamo grafički i procesorski sustav, glavna zvijezda je Hyper Cool Duo-Copper rashladni sustav koji koristi cijevi za odvod topline i dvojni ventilatorski sustav kako bi se zasebno hladili i procesor i grafička kartica. Ovako osmišljen sustav hlađenja izvlači maksimum iz već moćnih komponenti i omogućava laptopu da ima stabilnost koju zahtijevaju intenzivni igrački maratoni.

Za trajanje igračkih sesija brine se i iznimno jaka baterija, koja će osigurati nevjerojatan broj sati za igranje, a nema straha da će vam se računalo ugasiti tokom igre i tako vam izgubiti poziciju u istoj. Za potpuni gaming ugođaj tu je i gamerska tipkovnica s atraktivnim i praktičnim pozadinskim osvjetljenjem.

Sve je ovo upakirano u tanko i lagano ali čvrsto kućište pa ga možete nositi apsolutno svuda bez bojazni da će vam predstavljati teret i zauzeti mnogo mjesta. Bilo da se igrate čekajući let, dok odmarate u kafiću ili ste na LAN turniru, ovaj laptop moći ćete nositi sa sobom, u svakoj torbi ili ruksaku.

ASUS je svojom Republic of Gamers linijom ponudio sve pogodnosti koje nude stolna računala, uz ekskluzivne mogućnosti koje nudi samo laptop. Dobri i pouzdani gaming laptopovi nisu više mitološka stvorenja, a ASUS-ova Republic of Gamers linija učinila ih je dijelom svakodnevnice.

11.07.2017. 00:05:00
http://metro-portal.hr/igranje-na-laptopu-nije-mit-asus-pruza-bolju-igracku-stvarnost/106048/