Metro-portal.hr

objavljeno 12.12.2013. 17:05:00
SJAJNO!

Igor Geržina u prepunom Sax!-u održao promociju albuma

Saksofonist i kompozitor Igor Geržina pred prepunim zagrebačkim Sax! klubom predstavio je svoj četvrti samostalni album „One Click World“

Geržina pred prepunim klubom
Geržina pred prepunim klubom (Promo Art Studio, Dinko Bazulić)

Igor Geržina sinoć je održao koncertnu promociju svog novog albuma „One Click World" kojim nastavlja pohod na svjetski radijski eter nakon globalnog uspjeha albuma „Metropolis".

Album „One Click World" je tek pušten u eter, no već je dobio mnogobrojne pohvale stranih radijskih prezentera:

Metropolis is an awesome CD which received much airplay, but if the "Croatian Sensation" plays tennis, then he has just served another ace with "One Click World". The quality of his music along with his fantastic ensemble is the very best Croatian music caviar." Norman Lynch, SJITM

Geržina će „One Click World" predstaviti i na svjetskom glazbenom eventu „Lemonade Weekend 2.0" koji će se održati u ožujku 2014. godine u Hollywoodu.

Na novom albumu „One Click World", koji sa sobom nosi 10 skladbi, sudjeluju renomirani hrvatski glazbenici: Maasej Kovačević, Marko Lazarić, Zvonimir Bučević, Jurica Leikauff, Goran Kovačić, Alen Svetopetrić, Antonio Geček, Mario Bočić, Miron Hauser i Damir Horvat te posebni gosti, gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo na skladbi „Amazing Everyday" te pjevač Mirza Tetarić na skladbi „Better Man".

„Hrvatska senzacija", kako ga od milja zovu strani radijski prezenteri, sinoć je u prepunom Sax!-u s nevjerojatnom energijom i emocijama predstavio nove skladbe s albuma. Posebno zapažena bila je izvedba singla „Counting Stars", instrumentalne obrade popularnog hita sastava OneRepublic za koju je Geržina snimio i video spot koji se od prije par dana nalazi na MTV playlisti.

Cijela večer bila je ispunjena pozitivnim emocijama, a nakon dva sata vrhunske svirke, Igor Geržina Sax Lounge Ensemble bio je pozvan na bis od strane prepunog Sax! kluba i time je publika nagradila Geržininu instrumentalnu virtuoznost i cijeli ansambl, koji je cijelo vrijeme odličnom svirkom podržavao Igora Geržinu.

Večer su upotpunili i posebni gosti, brass sekcija: Damir Horvat, Mario Bočić i Darko Sedak-Benčić te gitarist Ante Gelo s odličnim solima na skladbi „Amazing Everyday". Poseban gost bio je i pjevač Mirza Tetarić koji je podigao temperaturu vrhunskom vokalnom izvedbom skladbe „Better Man".

Odlična atmosfera u prepunom zagrebačkom klubu u srijedu navečer, u hladnoj večeri i za vrijeme nogometne utakmice, potvrdili su da je album „One Click World" spreman za Hollywood!

12.12.2013. 17:05:00
http://metro-portal.hr/igor-gerzina-u-prepunom-sax-u-odrzao-promociju-albuma/82133/