Metro-portal.hr

objavljeno 30.04.2016. 10:25:00
POSLUŠAJTE

Igor Geržina i Magdalena Chovancova predstavili zajednički singl „Eastern Magic“

Saksofonist Igor Geržina izdao je novi singl „Eastern Magic“ u kojem je ugostio češku saksofonisticu Magdalenu Chovancovu

Eastern Magic najava je novog albuma
Eastern Magic najava je novog albuma (Igor Geržina Promo)

Višestruki dobitnik Porina Igor Geržina svjetsku smooth jazz scenu osvojio je svojim autorskim instrumentalnim albumima 'Metropolis' i 'One Click World', a ovo ljeto održat će ekskluzivan nastup na Saint Martin Jazz Festivalu u Mađarskoj. Krajem godine planira izdati peti po redu samostalni nosač zvuka, a najavljuje ga upravo singl „Eastern Magic" koji se drugi tjedan počinje emitirati i na radio postajama u Europi i Americi.

Singl „Eastern Magic" Geržina je snimio u duetu s češkom saksofonisticom
Magdalenom Chovancovom, koja zajedno s njemačkim producentom i gitaristom Robertom Fertlom djeluje pod projektom Threestyle koji se trenutno nalazi pri samom vrhu svjetskih smooth jazz top lista te u Top 10 izvođača na Billboard Smooth Jazz ljestvici.

Singl prati i videospot koji je snimljen u režiji Mladena Đakovića te u suradnji s produkcijskom kućom N.O. Production Videography.

Ovu međunarodnu suradnju podržala je i GDi Grupa kroz svoj program GDi For The Arts koji svojim doprinosom potpomaže i promiče umjetničke vrijednosti te širenje kvalitetne glazbe hrvatskih i regionalnih jazz glazbenika.

30.04.2016. 10:25:00
http://metro-portal.hr/igor-gerzina-i-magdalena-chovancova-predstavili-zajednicki-singl-eastern-magic/97862/