Metro-portal.hr

objavljeno 15.04.2017. 10:31:00
NAJAVE

Igor Geržina i Ivana Kindl u srijedu 19. travnja u Saxu

Geržina često na svoje koncerte u Saxu dovodi i zanimljivog glazbenog gosta pa će tako ovaj put ponovno ugostiti jednu od najboljih vokalistica ovih prostora, pjevačicu Ivanu Kindl

Geržina i Kindl u SAX!u
Geržina i Kindl u SAX!u (Arhiva)

Saksofonist Igor Geržina, čiji je aktualni album „Bucket List" dobitnik ovogodišnjeg Porina za najbolji instrumentalni album, nastupit će u srijedu, 19. travnja u kultnom zagrebačkom klubu Sax!

Poznat po suradnji s poznatim glazbenim i estradnim imenima, Geržina često na svoje koncerte u Saxu dovodi i zanimljivog glazbenog gosta pa će tako ovaj put ponovno ugostiti jednu od najboljih vokalistica ovih prostora, pjevačicu Ivanu Kindl.

  • Raduje me što će mi se i ovaj put na pozornici pridružiti draga kolegica Ivana Kindl, a s nama je i moj dugogodišnji suradnik, klavijaturist Jurica Leikauff s kojim sam bio u utrci za ovogodišnjeg Porina - izjavio je Geržina uoči koncerta u Saxu.

Koncerti Igora Geržine i njegovog ansambla u kultnom zagrebačkom klubu odlično su posjećeni i dokaz su da je kvalitetna live svirka još uvijek interesantna glazbenim sladokuscima.

U Saxu vas i ovaj put očekuje odlična atmosfera, druženje i zabava uz sjajne glazbenike, stoga ne propustite ovaj vrhunski glazbeni doživljaj u večeri smooth jazz, funk i soul glazbe.

Ulaz je slobodan, a koncert počinje iza 21 sat.

15.04.2017. 10:31:00
http://metro-portal.hr/igor-gerzina-i-ivana-kindl-u-srijedu-19-travnja-u-saxu/104331/