Metro-portal.hr

objavljeno 01.12.2017. 12:31:00
DOĐITE!

Igor Geržina gost Valjka na današnjem koncertu u Areni

Najpoznatiji hrvatski saksofonist Igor Geržina bit će poseban gost solist na velikom koncertu Parnog valjka koji će se održati večeras u Areni Zagreb

Geržina i Valjak sjajno se nadopunjavaju
Geržina i Valjak sjajno se nadopunjavaju (Promo)

Iako iznimno zapažene solističke karijere kao instrumentalist i autor, Igor Geržina poznat je i po dugogodišnjim suradnjama s najvećim hrvatskim izvođačima kao što su Parni valjak, Massimo, Dino Dvornik, Josipa Lisac, Gibonni, Nina Badrić, Tony Cetinski i drugi, te je čest gost solist na velikim koncertima spomenutih zvijezda.

Prije dvije godine proslavio je 30 godina umjetničkog djelovanja rasprodanim gala koncertom „Saksofon i ja - naših prvih 30 godina" u kazalištu Kerempuh gdje su mu upravo mnogi od spomenutih glazbenih zvijezda bili dragi gosti.

Poznati saksofonist nastupit će kao gost solist na koncertnom događanju koje će zasigurno obilježiti ovu godinu, velikom koncertu Parnog valjka koji će se održati večeras u Areni Zagreb. Zagrebački koncert veliko je finale turneje 2u1 (acoustic+electric) u sklopu koje Valjak puni najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji.

Volim nastupati s najvećim zvijezdama u prepunim dvoranama...

Geržina je s Parnim valjkom nastupio i u pulskoj Areni, a s tog koncerta nedugo je izdan i live DVD, te u prepunoj Spaladium Areni u Splitu. Zapaženo gostovanje imao je i na koncertu na beogradskom Tašmajdanu, a poznatim rokerima pridružio se i u Areni Stožice u Ljubljani. Posebno se veseli zagrebačkom koncertu legendarne grupe koji će također uveličati svojim atraktivnim nastupom.

Nastupom na koncertu Parnog valjka, ovaj vrhunski solist još jednom će potvrditi da je uvijek rado viđen gost prilikom velikih koncerata najpoznatijih hrvatskih glazbenih zvijezda.

Ovim gostovanjem će i dodatno obilježiti uspješnu godinu u kojoj je ovjenčan još jednim Porinom za najbolji instrumentalni album, za album „Bucket List" koji je nastavio stopama svojih prethodnika, te ostvario zapažen uspjeh i na svjetskim radio postajama.  

01.12.2017. 12:31:00
http://metro-portal.hr/igor-gerzina-gost-valjka-na-danasnjem-koncertu-u-areni/108888/