Metro-portal.hr

objavljeno 17.12.2012. 13:00:21
SHOW

Igor Geržina gost Tonija Cetinskog na koncertu u Areni

Renomirani saksofonist Igor Geržina gostovao je na koncertu Tonija Cetinskog na jubilarnoj Kalovačko Live turneji

Geržina kao gost iznenađenja
Geržina kao gost iznenađenja (photo by: Inka Lo)

Geržina, čiji uspjeh na svjetskim radio stanicama ne jenjava, ovim je gostovanjem zaokružio i svoju uspješnu seriju koncerata u Zagrebu, te se ponovo dokazao kao vrhunski solist i rado viđen gost prilikom vokalnih izvedbi poznatih hrvatskih glazbenih zvijezda.

Nastupio je kao gost iznenađenja Toniju Cetinskom u prepunoj Areni, pojavivši se na samom početku zasluženog bisa odsviravši prepoznatljivu temu za pjesmu '23. prosinac'. Nakon što ga je Tony predstavio publici kao dugogodišnjeg suradnika, izvrsnim sax solom uklopio se u Tonijev odličan novi singl 'Kriv'.

Posljednji Geržinin album "Metropolis" uvršten je među vodeće albume na globalnoj smooth jazz sceni za 2012. godinu, a postao je dio redovnog programa najvećih svjetskih smooth jazz radio postaja poput Sky FM-a, Groove FM-a, Smooth Jazz Tampa Baya, SmoothJazz.com Global Radija.

O uspjehu "Metropolisa" najbolje svjedoče intervjui na američkim radio postajama i recenzije na svjetskim smooth jazz portalima poput Examinera, Smooth Jazz Therapy ili Smooth Jazz Ridea.

Više informacija:
www.igorgerzina.com
www.facebook.com/igor.gerzina

YouTube:
Funky Business
Close To Your Heart
Metropolis Night

17.12.2012. 13:00:21
http://metro-portal.hr/igor-gerzina-gost-tonija-cetinskog-na-koncertu-u-areni/75481/