Metro-portal.hr

objavljeno 29.01.2013. 13:47:00
INMUSIC 2013

Iggy and the Stooges završili rad na novom albumu

Poseban popust do 25. veljače mogu iskoristiti studenti i srednjoškolci te svoju ulaznicu nabaviti za samo 299 kuna

Datum izlaska još nije službeno objavljen, ali Ed Cherney otkrio je neke detalje
Datum izlaska još nije službeno objavljen, ali Ed Cherney otkrio je neke detalje (INmusic)

Posjetitelji ovogodišnjeg INmusic festivala imaju razloga za zadovoljstvo. Legendarni punk rock bend Iggy and the Stooges, koji na Jarunu nastupa 24. lipnja, snimio je novi album! Materijal nazvan „Ready to Die" čekao se od 2007. kada je bend izdao svoj posljednji album „The Weirdness". Datum izlaska još nije službeno objavljen, ali Ed Cherney koji je upravo završio miksanje albuma otkrio je neke detalje.

Iggy kao autor tekstova definitivno zna što želi reći i kako to reći u dobroj rock pjesmi, a na albumu intrigiraju naslovi poput "I Got A Job But It Don't Pay Shit" te "Gun". Zvukom podsjećaju na „stare Stoogese" što će zasigurno oduševiti sve vjerne obožavatelje. Album je u San Franciscu producirao gitarist Stoogesa James Williamson koji se nakon suradnje na albumu „Raw Power" iz davne 1973. u bend vratio 2009. godine. Bubnjarske dionice odradio je Scott Asheton, brat preminulog člana benda Rona Ashetona, dok je na basu zasvirao Mike Watt.

Priliku da uživo čujete nove stvari imate već na samom početku ovoga ljeta, stoga požurite po svoju ulaznicu za INmusic festival 2013. One se po redovnoj cijeni od 349 kuna prodaju se u svim poslovnicama Tisak media centra u Zagrebu, Dubrovniku, Hvaru, Karlovcu, Makarskoj, Opatiji, Osijeku, Pazinu, Požegi, Puli, Rovinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Varaždinu, Velikoj Gorici te Zadru (točne adrese provjerite na internetskoj stranici INmusic festivala). Mogu se naručiti i putem Tisak media webshopa nakon čega će biti dostavljene na vama najbliži kiosk Tiska.

Poseban popust do 25. veljače mogu iskoristiti studenti i srednjoškolci te svoju ulaznicu nabaviti za samo 299 kuna! Dovoljno je posjetiti internetsku stranicu INmusic festivala www.inmusicfestival.com te ostaviti svoje podatke nakon čega putem elektroničke pošte stiže voucher kojim se u prodajnim mjestima Tisak media centra ostvaruje popust. Uz Iggyja i Stoogese svoj su nastup na festivalu potvrdili i fenomenalni NOFX pa nema sumnje da nas u Zagrebu na INmusicu čekaju nezaboravni koncerti.

29.01.2013. 13:47:00
http://metro-portal.hr/iggy-and-the-stooges-zavrsili-rad-na-novom-albumu/76213/