Metro-portal.hr

objavljeno 17.01.2014. 08:30:00
UDOMI ME!

I Požega ima svoje crne njuške za udomljavanje

Danas imamo tri sjajne crne njuškice, dva manja psa i jednog maznog mačka, pomozite im i udomite ih

Tri nove crne njuške za udomljavanje
Tri nove crne njuške za udomljavanje (Arhiva)

I dalje nastavljamo sa kampanjom "Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može"- do sada nam je javljeno da su tri psa pronašla svoj zauvijek dom. Nadamo se da će se ta  brojka ubrzo povećati. Danas su tu za vas Đina, Medeni i Teri i svi od reda se vesele vašem pozivu.

Đina je curica maloga rasta do 10 kg, nađena kao štene i do dan danas nije udomljena, a sada ima 3 godine. Đina je poslušna, pametna, kulturna i divna u svakom pogledu. Sterilizirana, cijepljena i čipirana. Udomljuje se uz ugovor, lanac, boks, neograđeno dvorište ne dolazi u obzir. Nalazi se u Požegi, ali prijevoz do novoga doma nije problem. 

Kontakt: Klaudija 098/ 933-7449 ili Životinjska moja banda na FB

Medeni je jedan jako fini mačji gospodin, izuzetno uredan i mazan, uvijek spreman na "razgovor". Spašen s ceste, naučen na život u stanu, potpuno zdrav, očišćen od parazita te kastriran, traži svoj zauvijek krevet, bez mogućnosti izlaska ili s izlascima u sigurno dvorište, daleko od prometnice. Provjera uvjeta i ugovor o udomljavanju obavezni.

Pula 099 678 1542

Teri je čistokrvni njemački lovni terijer od svega 8 mjeseci, manjega rasta do 10 kg. Poklanja se isključivo kao kućni ljubimac, cijepljen i čipiran. Potpisuje se ugovor, lanac, boks, neograđeno dvorište ne dolazi u obzir. Nalazi se u Požeg,i ali prijevoz organiziramo do novoga doma. Kontakt: Klaudija 098/ 933-7449 ili Životinjska moja banda

17.01.2014. 08:30:00
http://metro-portal.hr/i-pozega-ima-svoje-crne-njuske-za-udomljavanje/82765/