Metro-portal.hr

objavljeno 04.09.2009. 16:57:02
Svi na Bundek!

I ove godine Rujanfest na Bundeku

Hrvatska verzija Oktoberfesta održat će se na istoj lokaciji kao i lani (Bundek, Zagreb) i to u razdoblju od 18. - 27. rujna

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Tomislav Serdar, CROPIX)

Isto kao o lani na Bundeku će  postojatii glavni šator tj. glavna pozornica na kojoj će nastupati najveća imena hrvatske estrade.

Organizatori Rujanfesta ove godine odlučili su staviti naglasak na zabavnu glazbu te dobar provod. Tako će uz estradne zvijezde svake večeri nastupiti i manji sastavi kao i kulturno umjetnička društva, zborovi i klape, koji će posjetitelje zabavljati prije i poslije koncertnog dijela.

Zabavni program počinje svake večeri od 20 sati i traje do 1 sat iz ponoći, odnosno do 2 sata petkom i subotom. Organizatori najavljuju jedan od nezaboravnih koncerata Severine.

U šatoru PIVNICA ETNO/ROCK i ove godine Rujanfest će svojim posjetiteljima ponuditi kvalitetan program. Legendarni sastav Zabranjeno pušenje prvi će nastupiti na pozornici ETNO/ROCK PIVNICE i izvodeći najveće hitove bogate karijere, sasvim sigurno razveseliti i oduševiti svoju brojnu publiku.

Iste večeri niz dobrih svirki nastaviti će Kočani orkestar, romski sastav iz Makedonije, čiji je prošlogodišnji nastup bio pun pogodak. Pokazalo se uspješnim ponoviti ih i druge večeri, tako da će i ove godine cijelu subotnju večer prvog vikenda Rujanfesta ispuniti nastup ovih neumornih glazbenika.

Ove godine organizatori namjeravaju predstaviti i neafirmirane izvođače koji će se predstavljati tijekom tjedna, što je novost ove manifestacije. Po tri izvođača svake večeri nastupalo bi od ponedjeljka do četvrtka.

Početak drugog vikenda, petak 25. rujna, započeti će Gustafi, „istrijanski veseljaci i majstori dobrog raspoloženja". Zadnji vikend poznate zvukove trube izvodit će Dragačevski trubači...

Mnoga velika glazbena imena organizatori festivala čuvaju kao iznenađenje za publiku Rujan festa.

04.09.2009. 16:57:02
http://metro-portal.hr/i-ove-godine-rujanfest-na-bundeku/21420/