Metro-portal.hr

objavljeno 25.10.2010. 10:20:42
SALOON

I Mateo Beusan na Helfovom slatkom partyju

POGLEDAJTE GALERIJU - Saloon je ove subote bio najslađi klub u gradu zbog promocije nove linije Helf bombona

Saloon
Saloon (Helf party)

Poznata TV lica, čini se, imaju jedan zajednički porok - ludi su za slatkišima. To su, naime, pokazali okupivši se u subotu u velikom broju na Helf partyju u Saloonu gdje je taj poznati domaći brend predstavio najnovije okuse iz svog asortimana bombona. Na party su među prvima stigli dobro raspoloženi Filip Brkić, Saša Sušec, Edita Misirić, Antonija Mandić, ali i najpoznatiji sudac u Hrvata, Mateo Beusan.

Dobro raspoložena ekipa TV novinara pokazala je kako konkurencija među njima postoji samo za vrijeme emisija u kojima rade, budući da su cijelu noć proveli za istim stolom ispijajući pića u smijehu i priči te časteći se bombonima koje su im vrijedne hostese svako malo donosile za stol.

No, bomboni nisu bili rezervirani samo za poznate face, nego su njima počašćeni svi posjetitelji Saloona. Na samom ulazu dobivali su ukusne lizalice u obliku dude i Paint Rollyja, a poslije uz bocu žestice i kilogram Helf bombona u posudi umjesto leda. To sve, uz veliku pomoć Dj-a koji je neumorno svojim ritmovima sve prisutne odvlačio na plesni podij, bilo je dovoljno da zabava potraje do ranih jutarnjih sati.

25.10.2010. 10:20:42
http://metro-portal.hr/i-mateo-beusan-na-helfovom-partyju/50241/