Metro-portal.hr

objavljeno 29.09.2011. 19:11:08
PRERANI ODLAZAK

I Maradona među onima koji su odali počast poginulom Awaneu

Mladi reprezentativac UAE stradao je u nedjelju kad se s mlađim bratom vraćao s treninga, a navodno je razgovarao na mobitel i sudario se s kamionom

Fotografija vijesti

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena i bivši argentinski izbornik Diego Maradona posjetio je obitelj prerano preminulog reprezentativca UAE Theyaba Awanea, koji je prošli tjedan izgubio život u prometnoj nesreći, piše Hina.

Awane je prije svega mjesec dana postao zvijezda Youtubea nakon što je u prijateljskom susretu protiv Libanona petom zabio gol iz jedanaesterca. Tadašnji izbornik UAE Srečko Katanec odmah ga je zbog nepromiščjenog poteza izvadio iz igre, a potom i najavio kaznu. Međutim, slovenski stručnjak je nekoliko dana kasnije dobio otkaz.

Reprezentativac UAE stradao je u nedjelju kad se s mlađim bratom vraćao s treninga. Navodno je razgovarao na mobitel i sudario se s kamionom.

"Nogomet nisu samo golovi, brojke i taktika već strast i suosjećanje. Pružit ću Awaneovoj obitelji najveću moguću pomoć," kazao je Maradona koji je trenutačno trener Al Wasla u Dubaiju.

29.09.2011. 19:11:08
http://metro-portal.hr/i-maradona-medju-onima-koji-su-odali-pocast-poginulom-awaneu/63790/