Metro-portal.hr

objavljeno 14.10.2010. 18:00:00
HEMINGWAY BAR - SPLIT

Hypnotic - novi program za nova poznanstva

Budući da mladi svoja druženja i razgovore svode na modernu virtualnu komunikaciju, cilj i ideja Hypnotica je upravo povezati ih interpersonalno

Hypnotic
Hypnotic (Hemingway Bar - Split)

Splitski Hemingway bar ovaj mjesec kreće s novim glazbenim programom atraktivnog naziva Hypnotic, zamišljenim prije svega kao dobar razlog za druženje, ples, nova poznanstva i vrhunsku zabavu, ali i kao alternativa mladima željnim urbane glazbe i kvalitetnog prepoznatljivog zvuka.

Da Split žeđa za ovakvim program govori i činjenica da mladi svoja druženja i razgovore svode na modernu virtualnu komunikaciju i društvene mreže pa je cilj i ideja Hypnotica upravo povezati ih interpersonalno.

Novim programom Hemingway namjerava izvesti mlade iz njihovih fotelja i svakodnevice, vratiti strast izlascima i čar novim prijateljstvima. Osim na druženje Hypnotic poziva na uzbudljivo glazbeno putovanje po cijeloj planeti odakle su se razvili sadašnji elektronski, pop, dance, disco, i electro pravci kako bi se uz hipnotičke zvukove opustili i zaplesali te pridonijeli posebnom ugođaju.

Glazbeni smjer vodit će posjetitelje Hemingwaya kroz hipnotičke zvukove 80-tih i 90-tih godina prošloga stoljeća i nuditi new wave, synthpop, trip hop i big beat hitove poznatih bendova i glazbenika. Depeche mode, Michael Jackson, Underworld, Madonna, Prince, Simple Minds, Jamiroquai, Fatboy Slima, Chemical Brothers, Propeller Heads, Groove Armada, Eurythmics, Kraftwerk, Ladytron, Lcd soundsystem, Massive Attack, Portishead samo su dio glazbenog repertoara koje su za Vas pripremili domaćini DJ-i.

Prva u nizu hipnotičnih večeri očekuje vas već u petak 22. listopada. Ulaz je moguć samo uz pozivnicu stoga budite u toku i na vrijeme nabavite svoju ili se nekako ubacite na guest listu.

14.10.2010. 18:00:00
http://metro-portal.hr/hypnotic-novi-program-za-nova-poznanstva/49727/