Metro-portal.hr

objavljeno 10.04.2013. 08:05:00
HUMANITARNO

Humanitarni party za Kristijana Horvata

Pozivamo vas u Caffe Bar Music Hall u petak, 12. 4., da zajedno pokažemo Kristijanu da smo uz njega

Pomozimo Kristijanu Horvatu
Pomozimo Kristijanu Horvatu (Facebook)

Kristijan Horvat trebao imati feštu za svoj 18. rođendan 11. siječnja. I imao je feštu jer je imao punkciju kralježnice, započela je priču Kristijanova majka Slavica Horvat. 

Poklon za 18. rođendan bila je smrtonosna dijagnoza - odumiranje mišića i živaca zbog čega je u samo deset dana od zdravog dečka postao invalid. Gasio se doslovce iz sata u sat. Jedno jutro uspio je otvoriti prozor. Sat vremena kasnije više ga nije mogao zatvoriti.

Bolest je to koja inače pogađa starije od 65 godina. Pretpostavlja se da je Kiki jedini tinejdžer na svijetu s tom dijagnozom. Naši liječnici prebacivali su ga jedni drugima poput loptice. Nitko ga nije niti htio niti znao liječiti. Slavici su jednostavno rekli da bira: želi li da joj sin umre doma ili u bolnici. U toj svakodnevnoj drami teško je izdvojiti najgori trenutak. 

Zamislite se u poziciji Kristijana, kakav bi vam osječaj bio da ste tek navršili 18. godina, da je pred vama još cijeli život, a ustvari vam je ostalo još jako malo i jedina stvar koja vam može pomoć su novci...

Kristijanova majka Slavica svim se snagama bori za svoga sina, ali jednostavno financijska situacija danas nije dobra svima, pa tako niti gospođi Slavici. Dala bi sve za sina i bori se koliko može, ali jednostavno ovoga puta treba VAŠU POMOĆ!

Klasična medicina od njega je digla ruke i nije im preostajalo ništa drugo osim alternative.

"Da nije bilo akupresure i akupunkture", Slavica kaže, "danas ne bi bilo ni Kikija."... No, ta jedina stvar koja mu pomaže košta 200 eura po danu. I tako je Kiki zapravo dobio cijenu vlastitog života - 6 tisuća eura mjesečno, i tako barem šest mjeseci.

Stoga vas pozivamo u Caffe Bar Music Hall u petak, 12. 4., da zajedno pokažemo Kristijanu da smo uz njega!

Cijelu večer zabavljat će vas DJ Nikk Noris sa hitovima današnjice, a sveukupan prihod od prodanih ulaznica ići će za pomoć Kristijanu. Ulaznica će koštati 20 kn. Na ulazu će vas dočekati i Kristijanova majka koja vam unaprijed puno zahvaljuje!

Nekome 20 kn je malo, ali Kristijanu 20 po 20 znači jako puno!

Sam Kristijan prisustvovat će partyu, stoga mu pokažite da imate srca i dođite u petak u Music Hall u što većem broju!

http://www.facebook.com/PomozimoKristijanuUBorbiZaZivot

Vidimo se svi u petak 12.4. u Music Hall-u, PODRŽIMO KRISTIJANA ZAJEDNO!!

10.04.2013. 08:05:00
http://metro-portal.hr/humanitarni-party-za-kristijana-horvata/77487/