Metro-portal.hr

objavljeno 21.11.2010. 08:19:38
TKO NAS TRUJE?

Hrvatsko nebo išarano chemtrailsima

Chemtrailse možemo vidjeti i na hrvatskom nebu, a ponekad neugodno podsjećaju na paučinu iz aviona JNA

Chemtrails na splitskom nebu
Chemtrails na splitskom nebu (Mandrilo.com)

Eksperimentiranje na ljudima nije ništa novo, time se bave sve vlade svijeta, no neke to rade samo sociološki ili gospodarski, dok druge imaju skrivene ciljeve koji su puno manje prozaični.

Jedna od češćih teorija zavjere odnosi se na chemtrailse, tragove na nebu koji podsjećaju na tragove aviona, no ostaju puno duže i izazivaju bolesti. Neke od najčešćih posljedica povećanog broja tragova na nebu su kašalj koji ne prestaje, problemi s gornjim dišnim putevima, upala pluća, umor, letargija, vrtoglavica, depresija, tjeskoba i bolovi u zglobovima i mišićima.

Nakon što je u kasno proljeće ove godine saborska zastupnica SDP-a Mirela Holy postavila pitanje chemtrailsa u Saboru i dobila odgovor da država pojma nema o čemu se tu radi, naš je čitatelj odlučio dati dovoljno dokaza da se pokrene istraga o chemtrailsima na hrvatskom nebu.

Osim pisma koje nam je poslao, pokrenuo je i web stranicu na kojoj minuciozno dokumentira situaciju na splitskom nebu, identificirajući avione koji su ispuštali čudnovate tragove sa svim podacima o letu. Hvale vrijedan posao zaslužuje pažnju, stoga nakon čitanja pisma posjetite www.mandrilo.com i pročitajte sve detalje (a i ostale zanimljive članke o Rife generatoru, npr.), a više o chemtrailsima možete saznati i na stranici www.cro-chemtrails.info.

Pismo zabrinutog čitatelja:

Chemtrails teorija polazi od pretpostavke da avioni osim normalnih nusprodukata izgaranja mlaznog goriva ispuštaju i razne kemijske te eventualno i biološke agense. Nisam vjerovao u ovo dok se nisam i sam uvjerio kako avioni iza sebe ostavljaju dugi i perzistentni trag koji je glavna karakteristika tzv. 'chemtrailsa'. Osim dugog traga, uočio sam vrlo neobično ponašanje aviona: križaju putanje u vrlo kratkom vremenskom periodu, idu paralelno na vrlo bliskoj udaljenosti, trag im se katkad pojavljuje pa nakon nekog vremena opet nestaje, idu po jednoj putanji, zatim se naglo okreću za skoro 90 stupnjeva i mijenjaju smjer kretanja. Posljedica ovih aktivnosti je nebo išarano avionskim tragovima koji se lagano raspršavaju, ostaju na nebu po cijeli dan i tvore sumaglicu.

Sve ovo je bilo dovoljno da krenem u samostalno istraživanje fenomena 'chemtrails' i probam razlučiti stvarne činjenice od raznoraznih neutemeljenih teorija. Moje istraživanje se temelji na slikama aviona koji prelijeću Split, a koje sam fotografirao od travnja 2010.g pa sve do danas, te na osnovu radarskih podataka dobivenih pomoću transponderskih signala civilnih aviona.

Danas nakon skoro stotinjak i više sati utrošenih na fotografiranje i analizu preko 2000 slika aviona moje mišljenje je da je operacija 'chemtrails' stvarna odnosno da avioni koji imaju oznake civilnih putničkih i kargo kompanija ispuštaju agense koji nisu običan kondenzacijski trag već trag koji ima drukčija svojstva. Ovdje se neću upuštati u teoretiziranje o eventualnim ciljevima, posljedicama i sadržaju aerosola koji se na ovakav način ispuštaju u našu atmosferu, samo ću istaknuti da je ovo prvorazredan problem nacionalne sigurnosti. Mogućnost da avioni u tranzitnom putničkom prometu namjerno ispuštaju bio-kemijske agense s nepoznatim efektima na ljude i eko sustav je direktna sigurnosna prijetnja Hrvatskoj!

Nisam nikada putovao avionom, nemam nikakva predznanja u aeronautici i meteorologiji. Sva moja saznanja i opservacije se temelje na mojim slikama, radarskim podacima, podacima koji su dostupni na Internetu te iz komunikacije s nekoliko pilota. Stoga se unaprijed izvinjavam na eventualnim nenamjernim greškama. Slike nisu na niti jedan način obrađene osim par slika u kojima sam istaknuo pojedine segmente sumnjive situacije. Izvinjavam se i na relativno lošoj kvaliteti slika jer nisam stručnjak ni u fotografiranju.

Međutim, mislim da svi podaci koje ću prezentirati daju dovoljno indicija i sumnje da nešto nije u redu jer posljedica ovih aktivnosti u zračnom prometu je smanjena vidljivost, konstatna naoblaka i sumaglica što po mom mišljenju prelazi okvire zagađenja od eventualne gustoće avionskog prometa. Kao građanin Repubilke Hrvatske tražim od mjerodavnih organa da pokrenu istragu u svezi priloženih indicija. Tražim da se objave rezultati istrage i eventualne analize voda i zemlje na potencijalne kemijske sastojke zagađenja uzrokovanih ovim aktivnostima u zračnom prostoru Hrvatske kao što je aluminij, barij te polimerne paučinaste strukture.

Ovom prilikom ću se osvrnuti na odgovor Vlade Republike Hrvatske na zastupničko pitanje saborske zastupnice Mirele Holy od 18.05.2010.g. o 'chemtrails' fenomenu u kojem predstavnici Vlade ne mogu potvrditi postojanje takvih tragova, te ne mogu pokrenuti nikakvu istragu o istima dok se pojava 'chemtrailova' precizno ne dokumentira datumom, vremenom i lokacijam. U nastavku teksta (na stranici www.mandrilo.com, op.u.) probat ću kao dokazni materijal postojanja 'chemtrailova'  osim datuma, vremena i lokacije priložiti i seriju slika inkriminarnih aviona uz moj pokušaj precizne identifikacije aviona vizualnim pregledom oznaka na avionu ili usporedbe s dostupnim transponderskim/radarskim podacima.

Nadam se da će ovi podaci biti dovoljni kako bi mjerodavne službe pokrenule ozbiljne mjere u istraživanju ovih incidenata i utvrđivanju stvarnog činjeničnog stanja.

21.11.2010. 08:19:38
http://metro-portal.hr/hrvatsko-nebo-isarano-chemtrailsima/51515/