Metro-portal.hr

objavljeno 01.04.2019. 16:01:00
COOL

Hrvatska po prvi put domaćin Xiaomijevog Mi Fan Festivala

Proslava Xiaomijevog 9. rođendana u zagrebačkom Arena Centru uz zvijezdu događanja – Redmi 7 donijet će brojne pogodnosti za Xiaomijeve obožavatelje

Bit će zabavan vikend
Bit će zabavan vikend (Xiaomi)

Jedini proizvođač pametnih telefona i potrošačke elektronike u svijetu, Xiaomi, poznat po tome da svoju poslovnu filozofiju temelji i na povratnim informacijama svojih Mi fanova, održat će u subotu, 6. travnja u sklopu zagrebačkog Arena Centra jedinstveno događanje kojim će okupiti sve Xiaomi obožavatelje povodom svog 9. rođendana, popularno zvanog Mi Fan Festival.

Održavanjem ovog posebnog okupljanja zajednice svojih mnogobrojnih fanova, a čiji broj iz dana u dan raste zahvaljujući dostupnosti Xiaomijevih uređaja koje je osigurao ovlašteni distributer Bijelić Co na hrvatskom tržištu, Hrvatska se pozicionirala kao jedna od rijetkih zemalja u svijetu koja je dobila priliku biti domaćin jedinstvene proslave svjetskog karaktera.

Tijekom cijelog slavljeničkog tjedna, od 1.4 pa do 6.4., Xiaomi će u Mi Storeu Arena Centra nagrađivati vjernost svojih obožavatelja rođendanskim popustom od 10%, a svi koji se odluče pridružiti proslavi Xiaomijevog 9. rođendana imat će priliku upoznati se sa širokim portfoliom Xiaomijevih pametnih telefona i potrošačke elektronike, dok će glavna zvijezda ovog spektakularnog događanja zasigurno biti najnoviji Redmi 7 pametni telefon koji premijerno stiže iz Xiaomijeve radionice.

Podsjetimo, Xiaomi je osnovan 2010. godine zahvaljujući osobnom uvjerenju osnivača i poduzetnika Lei Juna da tehnologija visoke kvalitete treba biti pristupačna svima, a što je u konačnici postala i poslovna filozofija ovog kineskog vizionara u području mobilne tehnologije i potrošačke elektronike koji je vrata svog prvog Mi Storea otvorio u prosincu 2018. godine u zagrebačkom Arena Centru.

Uz široku lepezu mobitela suvremene tehnologije i prepoznatljivog te jedinstvenog dizajna, danas svjetski prepoznatljiv Xiaomi kontinuirano kreira i proizvodi visokokvalitetan hardver, softver, internet usluge kao i proizvode potrošačke elektronike (Mi TV, Mi narukvice i ostalu dodatnu opremu) uvažavajući kontinuirano povratne informacije svojih MI fanova, a koje će ove subote staviti u centar proslave svog rođendana.

U subotu, 6. travnja s početkom u 10.00 sati pridružite se zajednici Mi Fanova te budite dio proslave 9. rođendana stvarnog lidera na globalnom tržištu pametnih telefona! Zabavite se na vanjskom poligonu isprobavajući najtraženiji električni skuter na našem tržištu ili se odvažite provozati na atraktivnom Ninebotu, a dodatna iznenađenja s prigodnim popustima i poklonima možete pronaći u sklopu Mi Storea.

01.04.2019. 16:01:00
http://metro-portal.hr/hrvatska-po-prvi-put-domacin-xiaomijevog-mi-fan-festivala/117764/