Metro-portal.hr

objavljeno 17.05.2010. 13:28:47
SAZNAJTE SVOJ IQ

Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije u Rijeci

Provjerite koliko ste inteligentni i pomozite prepoznavanju i afirmaciji inteligencije na dobrobit čovječanstva

Mensa test inteligencije Rijeka
Mensa test inteligencije Rijeka (hrvatska Mensa)
Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranja inteligencije u Rijeci, u subotu, 22. svibnja 2010. godine na Tehničkom fakultetu, Vukovarska 58 (učionica U-2, prvi kat desno). Prijave će se primati od 10:30 do 14:00 sati na mjestu testiranja, a testiranja će se odvijati u grupama, svakih sat vremena, počevši od 11:00 sati. Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Prilikom prijave plaća se 100 kuna za troškove testiranja.

17.05.2010. 13:28:47
http://metro-portal.hr/hrvatska-mensa-organizira-testiranje-inteligencije-za-sve-zainteresirane-u-rijeci/40211/