Metro-portal.hr

objavljeno 26.04.2010. 12:23:25
IZMJERITE SI IQ

Hrvatska Mensa organizira testiranja inteligencije u svibnju

Testiranja će se održati 8. svibnja u Osijeku, 15. svibnja u Zagrebu, 22. svibnja u Rijeci i 29. svibnja u Splitu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Mensa)

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranja inteligencije tijekom svibnja 2010. godine u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu. Testiranje se odvija u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa, a rezultat ima međunarodno priznatu vrijednost.

Testiranje se odnosi na opću inteligenciju, a sam test je neverbalnog tipa i za pristup nije potrebno nikakovo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja, a rezultat je tajan i stiže poštom na željenu adresu pristupnika.

Testiranja će se održati 8. svibnja u Osijeku, 15. svibnja u Zagrebu, 22. svibnja u Rijeci i 29. svibnja u Splitu. Točni termini i lokacije testiranja mogu se pogledati na web-stranicama Hrvatske Mense na www.mensa.hr, gdje se ujedno obavljaju i on-line prijave.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su na nekom ranijem testiranju već ostvarili rezultat koji im daje mogućnost za učlanjenje u Mensu. Prilikom prijave plaća se 100 kuna za troškove testiranja.

26.04.2010. 12:23:25
http://metro-portal.hr/hrvatska-mensa-organizira-testiranja-inteligencije-u-svibnju/38672/