Metro-portal.hr

objavljeno 26.12.2015. 23:01:00
OPA :)

Hrvati i Hrvatice visoko na listama obdarenosti

Vječna pitanja o veličini stalno dobivaju nove odgovore, a ove liste veličine penisa i grudi bile su prilično blagonaklone prema nama

Dobro je, dobro ... :)
Dobro je, dobro ... :) (Arhiva)

Veličina penisa i grudi brojke su koje zanimaju sve, bez obzira na to gdje živjeli i koliko se pravili da ste iznad toga, a sjajni slovački dizajner Martin Vargic dao je odgovore na ta pitanja u svojoj genijalnoj knjizi Vargic's Miscellany of Curious Maps: Mapping Out the Modern World.

Mladac ima tek 17 godina, a knjiga mu je pravi hit jer je prepuna odličnih karata svijeta na kojima su prikazani zanimljivi podaci. Među njima su, naravno, i one s odgovorima na pitanja gdje možete naći najveće penise i grudi.

Eto, tek toliko da znate, najimpresivnije prosječne penise imaju muškarci u Demokratskoj Republici Kongu, Sudanu, Kolumbiji i - Mađarskoj, a cifra je 16.5 centimetara.

Hrvati su se našli pri vrhu liste s prosjekom između 14 i 15.25 centimetara, koliko otprilike imaju i naši susjedi sa svih strana, osim već spomenutih natprosječno obdarenih Mađara.

Što se tiče velikih grudi, tu vladaju Ruskinje i tri skandinavske zemlje - Finska, Norveška i Švedska gdje su prosječni grudnjaci veći od košarice D, tj. žene se ponose peticama i šesticama.

Hrvatice su opet pri vrhu s prosječnim četvorkama, dok su najmanje obdarene Azijatkinje - Japanke, Kineskinje i Tajlanđanke, a društvo im prave žene iz Bolivije, Perua i zapadne i središnje Afrike.

26.12.2015. 23:01:00
http://metro-portal.hr/hrvati-i-hrvatice-visoko-na-listama-obdarenosti/95698/