Metro-portal.hr

objavljeno 08.11.2013. 23:01:00
WOW!

Hrana za bolje orgazme

Uz svu vještinu u krevetu, nije loše pripremiti teren za pravi, gromoglasni orgazam hranom, pa evo nekoliko savjeta

Jajima do ravnoteže hormona i snage za ... igrice :)
Jajima do ravnoteže hormona i snage za ... igrice :) (Arhiva)

Seks je, u neku ruku, kao sport jer su dobre pripreme uvijek nagrađene dobrim rezultatima, a u seksu je to uvijek orgazam. 

Ma kako vi vješti bili, nekad do njega ne dođe, pa nije loše preventivno djelovati i pripremiti tijelo za još bolji i jači orgazam, i to - hranom. Recimo, ako ste muškarac i imate problema s erekcijom, pojedite lubenicu!

Naime, lubenica sadrži citrulin, fitokemikaliju koju organizam pretvara u arginin, aminokiselinu koja opušta krvne žile i utječe na libido gotovo na isti način kao i Viagra, stoga, umjesto plavih pilulica pojedite ovu slasnu voćku.

Voće je općenito dobro za naše tijelo i zdravlje, a borovnice sa svojim učinkom podizanja razine dopamina u mozgu može samo poboljšati stvari.

Sezona je maslina i maslinovog ulja, izuzetno kvalitetnog stimulansa koji tijelu signalizira da treba proizvesti još testosterona, pa ako ste žena i imate problema s orgazmom .... malo jače začinite salatu na večeri obilato je zalijevajući maslinovim uljem, nećete požaliti.

Za kraj, jedan prilično proizaičan savjet - jedite jaja. Ona sjajno balansiraju hormone u tijelu vitaminima B5 i B6, a proteini će vam dati izdržljivost i energiju za igrice pod plahtama. 

Ukratko, prije kreveta - za stol!

08.11.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/hrana-za-bolje-orgazme/81499/