Metro-portal.hr

objavljeno 08.03.2014. 23:02:00
SAVJETI

Hrana koja će vam ubiti libido

Znamo koju hranu treba jesti da bi se potaknuo libido, no jeste li znali što vam ne bi smjelo biti u tanjuru kako biste bili uvijek orni za seks?

Brzu hranu izbacite s jelovnika
Brzu hranu izbacite s jelovnika (Shutterstock)

Što jesti kako ne biste naškodili svom libidu? Ako večer započinjete nekom hranom, brza hrana nikako ne bi smjela biti na vašem tanjuru, jer će vas masti iz hrane potpuno sputati.

Dobar biftek ili lungić potaknut će metabolizam, no pritom će vas i uspavati, a prženi krumpirići puni transmasti srušit će vam razinu testosterona i usporiti protok krvi prema spolnim organima.

Uz to, goleme količine soli u takvoj hrani imaju vrlo loš utjecaj na postizanje erekcije, stoga, neka vam se na tanjuru nađe što više zelenog i narančastog povrća. Osim što vam neće opteretiti želudac, beta karoten iz povrća pretvorit će se u vitamina A koji će pokrenuti proizvodnju spolnih hormona. 

Pasivan život također ima poguban utjecaj na libido, jer su za strast osim hormona potrebni i mišići i zdrav krvožilni sustav, stoga, umjesto televizora na trčanje pa problema s libidom neće biti. Ako uz to dovoljno spavate, teško da će vam išta stajati na putu dobre zabave među plahtama. 

08.03.2014. 23:02:00
http://metro-portal.hr/hrana-koja-ce-vam-ubiti-libido/83686/