Metro-portal.hr

objavljeno 19.04.2010. 23:27:00
KAO U FILMU

Hrana kao seksualno pomagalo - zašto ne?

Dajte si oduška i zabavite se bananama, krastavcima, grožđem, a možda i ponekim komadom mesa

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Sigurno se sjećate filma Devet i pol tjedana, gdje se Kim Besinger i Mickey Rourke igraju s hranom. Točnije, s feferonima i želeom. Ili filma Napuhanci, gdje su Valeria Golino i Charlie Sheen s jajima i maslinom radili nešto slično. Pa i filma Bitter Moon, u kojem Emmanuelle Seigner svog ljubavnika provocira tako da si mlijekom polijeva gola prsa. Nedvojbeno su najčešći prizori s čokoladnim preljevom i vrhnje, ali zbog čega biste bili ograničeni?! Dajte si oduška i zabavite se bananama, krastavcima, grožđem, a možda i komadom mesa ili pršutom, kao što su to radili Javier Bardem i Penelope Cruz u filmu Jamon Jamon, u kome su njene bradavice imale okus baš po pršutu.

Mazanje kao izuzetna predigra

Kada smo već kod vrhnja, šlaga i slatkog grijeha, jasno je da nanošenje tih delicija na gole grudi, na trbuh, na penis, na stražnjicu i vaginu, ustvari znači njihovo posluživanje s mjesta s kojih se daju polizati, prosto rečeno. Nešto slično možete izvesti i sa sladoledom ili tortom, dok grožđe i komadiće ananasa možete umetati u međunožje, a onda ga s užitkom pojesti. Krastavac i banana mogu odlično poslužiti kao umjetni penis s kojim možete svojoj partnerici uspješno penetrirati u vaginu, a nakon toga sve ih zajedno pojedite i uživajte kao rijetko kad prije. Jedino na što morate obratiti pozornost je da se pri vaginalnoj penetraciji ne odlomi kakav komadić i ostane preduboko. Dakle, hrana je odlična za predigru, ali i za sam seks, jer i tijekom same akcije na partnera možete mazati koješta i time povećavati uzbuđenje. Samo hrabro, i neka vaš hladnjak bude vaše skladište sredstava za obogaćivanje seksualnih odnosa.

Budite oprezni kod penetracije i spolnih igrica s hranom

Kada se pripremate na penetraciju hranom, opreza nikada previše. Naime, kada razmišljate o penetraciji hranom u svakom slučaju morate izbjegavati onu na koju ste alergični vi ili vaš partner. Alergijsku reakciju ne izaziva samo hrana koju smo pojeli, već i ona koja dođe u dodir s osjetljivim tkivom, poput sluznice unutar vagine ili rektuma. Ono najblaže što se pri tome može dogoditi je neugodan svrbež. Neugodnosti može prouzročiti i hrana neprimjerene temperature, pa budimo oprezni kako u navali strasti ne bismo prouzročili opekotine. Jer ako je hrana kuhana, treba biti i primjereno ohlađena. Također treba obratiti pozornost na prisutnost začina u hrani (mentol, cimet ...), jer u većim količinama mogu pretjerano uzburkati naše osjećaje, toliko da postanu neugodni. I o oblicima hrane - hrana neka bude primjerenog oblika i veličine, kako se neki komad ne bi izgubio. Ako upotrebljavamo svježe povrće, bilo bi pametno da je očišćeno i oprano, a možemo upotrijebiti i kondom kao dodatnu zaštitu.

Izvor: Intimatemedicine.hr.com

19.04.2010. 23:27:00
http://metro-portal.hr/hrana-kao-seksualno-pomagalo-zasto-ne/38223/