Metro-portal.hr

objavljeno 23.04.2013. 18:03:00
VIKEND

House is OK i Larsson u Sirupu

Dečki najavljuju party kakav clubberi već dugo očekuju: kvalitetna glazba, plesna atmosfera, kombinacija uspješnih mladih snaga

The Citizens Band u Sirupu
The Citizens Band u Sirupu (Sirup)

Mlada nada house scene; glazbena etiketa sa zagrebačko-frankfurtskom adresom, House is OK u Zagreb donosi zvuk jednog od najboljih klubova na svijetu, frankfurtskog Roberta Johnsona u petak, 30. travnja u Sirupu.

House is OK etiketa ovom prilikom predstavlja svoje novo glazbeno izdanje ''We Play House'' u zagrebačkom klubu Sirup, u petak, 26. travnja. Nakon što su osvojili publiku i kritiku svojim prvim vinilskim izdanjem koje se našlo u selekcijama Jimpstera, Deetrona ili Tiefschwartza; Janis, Oliver Achatz i Homeboy spremni su opravdati visoka očekivanja novim izdanjem house i techno poslastica.

U Zagrebu će se Oliveru i Homeboyju pridružiti The Citizen's Band, njemački glazbeni producent poznat i po projektu Arto Mwambé, rezident kluba Robert Johnson koji godinama uspješno diktira kvalitetu i trendove.

Dečki najavljuju party kakav clubberi već dugo očekuju: kvalitetna glazba, plesna atmosfera, kombinacija uspješnih mladih snaga koje podupiru majstori miks pulta. Htjeli ste komadić partyja u kojem guštaju u Robert Johnsonu? Uz House is OK on se seli u Sirup.

Ulaz: 40kn

UTORAK, 30.04.2013.

SOMEWHERE IN THE CITY W/LARSSON/DE

Prvomajski tulum u Sirupu bit će ujedno i promocija festivala Somewhere In The Woods, koji će se krajem srpnja održati u Baški na otoku Krku, a predstavljat će ga jedan od headlinera festivala Lars Brämer ili Larsson, a pored njega i organizatori festivala, talijanski tandem Cosmic Cowboys te domaći Amor i Arszenik.

Larsson spada među noviju generaciju berlinskih house pulena. Od 2006. izdaje za respektabilne kuće kao što su Bpitch, Traum, Trapez, Get Physical, Hi Freaks, Rotary Cocktail i M-nus. Nastupao je diljem Europe na eventima poput Kazantipa, Secret Islanda, Club Poema, La Ruche, Das Schiff, a rezident je i na afterhour partyjima u Bar25 od 2006.

2008. skupa s Rotary Cocktail Recordingsom pokrenuo je Rwanda Charity Project, putem kojeg prihodi of prodaje glazbe i evenata idu njemačkom Crvenom križu za izbjegličke kampove u Ruandi, a dosad su ih podržali Reboot, Markus Fix, Marko Fürstenberg, Solar&Poppke, Richie Hawtin, Magda, Mark Broom i mnogi drugi.

Ulaz 30kn prije, 40kn nakon 00h.

23.04.2013. 18:03:00
http://metro-portal.hr/house-is-ok-i-larsson-u-sirupu/77743/