Metro-portal.hr

objavljeno 03.03.2014. 12:14:00
KUĆNI LJUBIMCI

HospiVet - prva veterinarska bolnica

Veterinarska bolnica u svom sastavu od 3 doktora veterinarske medicine i 2 veterinarska tehničara ima i stalnog sudskog vještaka za područje: veterine, zooetike i ribarstva

Za sve probleme koji muče vašeg ljubimca
Za sve probleme koji muče vašeg ljubimca (HospiVet)

Veterinarska bolnica Zagreb  prva je i do danas jedina takva praksa u hrvatskoj. Radi na principu potpune obrade pacijenata na jednom mjestu bez potrebe slanja bilo pacijenta bilo njegovih uzoraka na daljne pretrage u druge institucije. Mogućnost obrade pacijenata dijeli se na ambulantnu obradu, a po potrebi dnevno bolničko liječenje i na hospitalizaciju pacijenata.

Za ambulantni prijem narudžbe pacijenata dijele se u prijepodnevnu smjenu ili posljepodnevnu, dok predbilježbe za dnevno bolničko liječenje ili hospitalizaciju pacijenata potrebno je napraviti dan ranije odnosno ukoliko se radi o hitnom slučaju zaprimaju se odmah po dolasku od 0-24.

Veterinarska bolnica u sklopu svog rada pruža kroz svoje veterinarske ambulante brojne usluge.

Veterinarske usluge podijeljene su u nekoliko grana a najzastupljenije su: dermatologija, kirurgija, laboratorijska dijagnostika, bolesti srca - kardiologija, stomatologija, preventivna zaštita - cijepljenje, sudsko vještačenje, ultrazvučna dijagnostika, rendgenološka dijagnostika, kozmetika i ostalo.

Veterinarska bolnica također u sklopu svojih usluga pruža i mogućnost stacionarnog liječenja životinja. Stacionarno liječenje životinja podijeljeno je u dnevnu bolnicu koja je potrebna u slučaju težih bolesti i težih operativnih zahvata dok poludnevna bolnica pruža uslugu ostavljanja kućnog ljubimca za vrijeme primanja terapije tijekom dana. Oba stacionarna liječenja kućnih ljubimaca odlično su prepoznata od strane vlasnika iz razloga što se pacijent ostavlja pod stručnim nadzorom ili za vrijeme teških bolesti ili za vrijem primanja terapije.

Usluge koje nudi HospiVet:

Laboratorijska dijagnostika

Ostala dijagnostika

Kirurgija

Dermatologija

Stomatologija

Cijepljenje

Sudsko vještačenje

Šišanje pasa i mačaka

Stacionar

Veterinarska bolnica u svom sastavu od 3 doktora veterinarske medicine i 2 veterinarska tehničara ima i stalnog sudskog vještaka za područje: veterine, zooetike i ribarstva.

Djelatnici HospiVet-a :

Dr. Sci. Jasna Obradović, doktor veterinarske medicine 

Viši znanstveni suradnik i Stalni sudski vještak

Dr.Sci. Tajana Obradović

Dr.med.vet Zvjezdana Alavanja

Dr.med.vet Matko Cukrov

Nikolina Samobor, vet.teh.

Marko Mataković , vet.teh

Ako imate kakvo pitanje, svratite na internet stranice HospiVet ili na njihove Facebook stranice.

 

03.03.2014. 12:14:00
http://metro-portal.hr/hospivet-prva-veterinarska-bolnica/83597/