Metro-portal.hr

objavljeno 23.12.2014. 15:49:00
SAVJETI

Horoskopski znakovi vole ovakve ukrase ...

Ako želite ukrasiti svoj dom tako da odgovara horoskopskim znakovima ukućana, evo kako ćete to napraviti

Nije lako ugoditi svima
Nije lako ugoditi svima (DeviantArt)

Ovan voli sve božićne boje, no najdraža mu je crvena koja se mora nalaziti na apsolutno svemu, tek tada je zadovoljan. No, naći će načina za ukusno kombiniranje zlatne i zelene, uz bijele svjetlucave detalje.

Bik će u ovakvim situacijama pokazati svoju prikrivenu senzualnost jer iako će cijela dekoracija biti upečatljiva, neće biti napadna. Naravno, ne čudi da će najviše pažnje posvetiti dekoraciji stola na kojem će biti omiljene delicije, a potrudit će se da cijela kuća miriši po cimetu i boru.

Blizanci su puni ideja i imaju vješte i marljive prste koji će napraviti dekoracije beskrajnog šarenila, koje će ipak biti savršeno ukomponirano. Možete na svakom koraku očekivati spajanje naizgled nespojivog, ali sve će imati svoj poseban šarm koji će zadiviti goste.

Rak svoju romantičnost mora pokazati u ovakvim prilikama, pa će posvuda biti svijeća, naročito onih srebrne boje, a takvi će biti i najupečatljiviji ukrasi na boru.

Lav će, s druge strane, staviti zlatne ukrase gdje je god to moguće, no ipak će ih malo kombinirati i s ostalim bojama Božića da baš ne blješti do bola. Posebna pažnja bit će posvećena vanjskim dekoracijama, jer mora se znati da tu živi Lav.

Djevica je najviše koncentrirana na bor koji će zauzimati centralno mjesto u domu, a na njemu neće biti umjetnih ukrasa i sprejeva, jer Djevice vole sve takve stvari napraviti same, i u tome su izuzetno vješte.

Vaga će pokazati svoju umjetničku crtu savšenim uklapanjem svih dekoracija u jednu skladnu cjelinu koja priča svoju priču, protkana bjelinom gdje god je to moguće. Romantičnije će Vage ipak prošvercati i par velikih crvenih srca, ukusno obrubljenih ostalim dekoracijama. 

Škorpion će kuću ukrasiti decentno i iznenađujuće nenapadno za tako eksplozivan znak, ali zato će bor biti golem, zauzimat će izuzetno puno mjesta i bit će sav prekriven crvenim ukrasima s puno zlatnih detalja.

Strijelac obavezno stavlja zeleni vijenac na ulazna vrata, a rado će borovim granama uokviriti i ostala u kući. Uz to, mora biti gomila domaćih kolača i hrane, koji će svoje intenzivnim mirisima ispuniti cijeli dom.

Jarac će sve napraviti tradicionalno, ali dodat će svoj elegantan štih koji će biti vidljiv na svakom koraku - od starinskih ukrasa do najboljeg posuđa na stolu, a sva će hrana biti kao iz bakine kuhinje. 

Vodenjak je brz i učinkovit u poslovima dekoriranja, a sve će biti naizgled jednostavno, no kad se analizira, vidjet će se da iza svega stoji promišljen plan i puno truda. Ako vam nešto izgleda čudno, ne brinite - tako ćete i vi raditi za jedno pet ili deset godina, kad to uđe u modu.

Ribe će svoju sanjalačku prirodu rasprostrijeti po cijeloj kući, a glavna će boja biti bijela, srebrna i zlatna, dok će tradicionalne crvena i zelena biti predstavljene samo detaljima, kako ne bi preuzele glavnu ulogu u ovom festivalu bajki, kako Ribe shvaćaju blagdane.

23.12.2014. 15:49:00
http://metro-portal.hr/horoskopski-znakovi-vole-ovakve-ukrase/82301/