Metro-portal.hr

objavljeno 07.01.2019. 20:01:00
ZNATE LI?

Horoskop kriminala - čemu naginje vaš znak?

Prema statistici FBI, pogledajte što za vas kaže krimi horoskop...

Što kaže horoskop o kriminalnim sklonostima
Što kaže horoskop o kriminalnim sklonostima (Shutterstock)

Ovan - naoružan... prema FBI-ovoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka posjeduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najvjerojatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to.

Bik - najamnik... Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove koji donose veliku lovu, bilo da je riječ o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta.

Blizanci - prevaranti... pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po FBI-ovoj statistici pri samom su dnu po broju uhićenih. Ako se i bave kriminalom, najčešće je riječ o raznim "kombinacijama" i prevarama. Oni nisu tipovi koji idu okolo i pištoljem prijete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja, piše haber.ba.

Rak - najveći kriminalci... prema FBI-ovoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno baš u ovom znaku. Skloni su nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je riječ o ubojstvima iz strasti ili osvete i otmicama.

Lav - proračunati...među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ako se i uključe u njih, to će biti pomno razrađeno. Zbog toga su Lavovi kao kriminalci vrlo opasni i hladnokrvni. 

Djevice - nesretnici... nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po nošenju ili posjedovanju oružja. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su financijskim prevarama. Također, mogu biti i provalnici i hakeri.

Vage - majstori korupcije... u usporedbi s drugim zračnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namještanja, a specijalnost im je privredni kriminal.

Škorpion- plaćeni ubojice... Škorpioni su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako pogledamo prosjek serijskih ubojica i psihopata, njih je najviše među Škorpionima. Oni u kriminal ulaze bez milosti, to ih čini idealnim plaćenim ubojicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povrijeđen ego.

Strijelac - robijaši...Strijelci su treći na listi uhićenih kriminalaca, ali najčešće "popiju robiju". Bave se raznim prevarama, ali sudjeluju i u pljačkama i vrlo su vješti lopovi.

Jarac - pripadnik organiziranog kriminala... kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama "pucati visoko". Najskloniji su financijskom kriminalu, a najviše uhićenih iz redova organiziranog kriminala su upravo Jarčevi. 

Vodenjak - haker...originalni i domišljati Vodenjaci i nisu neki veliki kriminalci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mjestu po broju uhićenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najveće su šanse da će postati hakeri ili vođe sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac.

Ribe - dileri droge... pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju s drogom, dilanjem ili švercanjem. Mogu švercati i rijetke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvijek pomalo bizarni, pa i smiješni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mjestu,

07.01.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/horoskop-kriminala-cemu-naginje-vas-znak/116288/