Metro-portal.hr

objavljeno 14.07.2014. 15:45:00
MMM

Horoskop i nevjera, samo za žene

Svaki horoskopski znak ima neku sklonost prevari u određenim okolnostima, pa da vidimo kako se to odnosi na ljepši spol

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Ovan je strastven znak, pa su takve i njegove pripadnice. Njima je seks vrlo važan u životu, erotika im je stalno u glavi, a spontano se uzbuđuju i pada im svašta na pamet. No, ni pod koju cijenu ne žele izgubiti.

Bik je tvrdoglav, naročito žene, pa ih teba uporno i nježno zavoditi, obasipati sitnim poklonima i maziti i ljubiti satima čim se ukaže prilika. Samo tako možete doći do njenog srca.

Blizanci su rođeni za avanture, pa ih tako treba i prihvatiti. Njima seksualna afera nije strana, no treba znati da se njihovo tijelo osvaja puno lakše od duše, tako da seks ne treba shvaćati preozbiljno. 

Rak je znak odanih ljudi, no svejedno njegove pripadnice mogu zastraniti, pogotovo ako u kući nije sve u najboljem redu. Vole slatke tajne i nisu im strane dugotrajne veze sa strane, no porodicu ne napuštaju.

Lav je puno vjerniji nego što izgleda, onako blještavo i zavodnički. Žene Lavovi uglavnom su vjerne, jer ih je izuzetno teško osvojiti, pa i oni koji pokušavaju vrlo brzo odustanu. No, ako ih se uspije osvojiti, čeka vas pravi vatromet u krevetu.

Djevica je vrlo realna i gotovo u pravilu ne radi nepromišljene stvari, pa tako nije neki materijal za usputnu avanturu. Ipak, prava doza romantike i nježnosti može slomiti i najčvršću odluku o vjernosti

Vaga je vjerna samo sebi, tako da pravi frajeri, originalni, nenametljivi i pristojnog ponašanja uvijek imaju šanse. Vage jednostavno uživaju u flertu i očijukanju, a ne libe se krenuti prve i završiti u krevetu s neznancem. No, uz sve to, one vole svog stalnog partnera, iskreno i duboko.

Škorpion ne priznaje flert, kod njih vrijedi moto sve ili ništa, sve do trenutka dok ne posumjanju da ih partner vara. Ako se znakovi počnu pojavljivati, želja za osvetom je tolika da nema šanse da ostane vjerna, niti najmanje.

Strijelac je vjeran sve dok ima prijateljstva i slaganja u vezi, no kako im je sloboda potrebna kao i zrak, osoba koja će probati zavesti ženu Strijelca ima šanse ako je uvjeri da zna uživati u igri zavođenja.

Jarac se čini kao osoba koja stalno razmišlja o poslu, no kad se pred takvom ženom pojavi muškarac koji jednako stremi ka vrhu i uspjehu, iskrice počnu skakati na sve strane. Erotski naboj raste s količinom uspjeha, imajte to na umu.

Vodenjak je na prvi pogled bezazlen, no kad takva vesela i prijateljska žena naleti na umjetnika ili sanjara, srce joj se brzo počne topiti i na vidiku je sumanuta, no vrlo strastvena romansa. 

Riba je robinja ljubavi, pa udvarača nikad ne nedostaje. Nije im strano imati po dvije ili tri veze u isto vrijeme, jednako strastvene i komplicirane, no kad jednom donese odluku o pravom, ne odstupa od nje lako. 

14.07.2014. 15:45:00
http://metro-portal.hr/horoskop-i-nevjera-samo-za-zene/86134/