Metro-portal.hr

objavljeno 31.03.2023. 11:01:00
ODLIČAN JE!

HONOR X8a u Hrvatskoj

U Hrvatsku stigao HONOR X8a s još boljim zaslonom i kamerom pouzdane X serije

HONOR X8a
HONOR X8a (HONOR)

Novi pametni telefon globalnog tehnološkog branda HONOR - HONOR X8a, dostupan je kupcima u Hrvatskoj. Kao najnoviji pametni telefon HONOR-ove X serije, HONOR X8a je pouzdan svestrani uređaj, s privlačnim dizajnom, velikim zaslonom koji nudi vrhunsku kvalitetu prikaza i robusnim fotografskim mogućnostima, a sve je dostupno po pristupačnoj cijeni. HONOR X8a u Hrvatskoj je dostupan u ponudi A1 i kod maloprodajnih partnera, s preporučenom maloprodajnom cijenom od 269 eura.

Imerzivna tehnologija zaslona, upakirana u moderan uređaj

HONOR X8a je tanak i izuzetno lagan uređaj, teži svega 7.48mm i 179g, zbog čega korisnici mogu lako obavljati sve svakodnevne zadatke dok su u pokretu. Čist dizajn s ravnim rubovima uređaja i glatki svjetlucavi premaz na poleđini daju HONOR-u X8a privlačan izgled, osiguravajući pritom da uređaj dobro leži u ruci, uz savršen omjer funkcionalnosti i izgleda.

HONOR X8a omogućuje korisnicima da uživaju u sadržaju na prostranom zaslonu zahvaljujući 6.7-innom HONOR FullView zaslonu s vrhunskim omjerom zaslona i kućišta od 93.6%. Opremljen HONOR Display Color Calibration tehnologijom koja podešava temperature boje pojedinog kadra, HONOR X8a dodatno podiže iskustvo gledanja sadržaja uz realistične boje. Certificiran od strane TÜV Rheinlanda, uređaj je također opremljen tehnologijom koja smanjuje štetnu plavu svjetlost, idealno za one koji provode duge sate zabavljajući se uz pametni telefon. Uz brzinu osvježavanja zaslona do 90 Hz, HONOR X8a može prikazati više sličica u sekundi za glatkije vizualne prikaze koji zadovoljavaju svakodnevne potrebe korisnika.

Moćan sustav kamere daje zapanjujuće snimke, svaki put

HONOR X8a donosi sustav trostruke stražnje kamere od 100MP, što je najveća razlučivost kamere u X seriji dosad. Sadrži glavnu kameru od 100 MP, širokokutnu i dubinsku kameru od 5 MP i makro kameru. Zahvaljujući njima HONOR X8a može snimati fotografije visoke razlučivosti i živopisne jasnoće, čak i pri snimanju složenih scena. HONOR X8a također ima prednju kameru od 16 MP kojom korisnici mogu snimiti upečatljive selfije visoke razlučivosti.

Uparen s tehnologijom umjetne inteligencije (AI) koja optimizira fotografije, HONOR X8a omogućuje korisnicima lakše snimanje zapanjujuće jasnih fotografija u više od 20 scenarija.

Napredna hardverska i softverska rješenja za glatko korisničko iskustvo

HONOR X8a opremljen je baterijom kapaciteta 4500mAh za nesmetanu cjelodnevnu upotrebu. S jednim punjenjem, HONOR X8a isporučuje do 13 sati streamanja glazbe, 13,5 sati reprodukcije videa, 11 sati pregledavanja kratkih isječaka, ili 16 sati istraživanja društvenim medija, omogućujući korisnicima da budu online i zabavljaju se u svakom trenutku.

Osim toga, uređaj radi na Magic UI 6.1, korisničkom sučelju temeljenom na Androidu 12, koji nudi niz pametnih značajki uključujući HONOR Share za brzi prijenos datoteka između uređaja, pomažući korisnicima da povećaju svoju produktivnost.

Cijene i dostupnostDizajniran za kreatore modnih trendova, HONOR X8a dostupan je u d

vije impozantne boje: nova Cyan Lake i klasična Midnight Black. HONOR X8a dostupan je za prodaju u Hrvatskoj u ponudi A1 i kod maloprodajnih partnera, a preporučena maloprodajna cijena iznosi 269 eura.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

31.03.2023. 11:01:00
http://metro-portal.hr/honor-x8a-u-hrvatskoj/141817/