Metro-portal.hr

objavljeno 30.01.2019. 16:01:00
NOVOSTI

Honor x Moschino - suradnja bez premca

Ovo je prva suradnja tvrtke MOSCHINO s telefonima pod kreativnim vodstvom Jeremyja Scotta

Honor x Moschino
Honor x Moschino (Honor)

Honor, vodeći e-brand pametnih telefona, udružio je snage s poznatom talijanskom luksuznom modnom markom Moschino kako bi stvorio seriju vrhunskih pametnih telefona za globalnu zajednicu „slashija" koji zahtijevaju vrhunsku tehnologiju i hrabru modu u jednom paketu.

Današnji „slashiji" - moderni, elegantni potrošači s mnogo interesa, zahtijevaju da moda i tehnologija idu ruku pod ruku. Kolaborativni pametni telefon sinonim je za osobni stil i novi izbor za modno osvještene osobe. Ekskluzivni program HONOR X MOSCHINO uključuje dvije zajednički dizajnirane verzije ograničenog izdanja Honorovog vodećeg telefona View20. Partnerstvo označava važnu fazu globalne ekspanzije HONORA, predstavljajući savršen spoj između vrhunskih performansi i luksuzne mode.

Inspirirana individualnošću i raznolikošću, suradnja slavi dvije vrijednosti koje HONOR i MOSCHINO čine savršenim spojem, uspostavljanjem i uključivanjem zajednice temeljene na tim zajedničkim načelima.

HONOR View20 već probija tradicionalne standarde za pametne telefone u dimenziji i stilu. To je prvi pametni telefon koji koristi naprednu tehnologiju nanolitografije za razvoj nevidljive nano teksture na kućištu. Premaz i tekstura stvaraju živopisan i dinamičan gradijent boje u obliku slova V s vrlo dopadljivim svjetlucavim učinkom. Sada pratitelji mode mogu još hrabrije birati između dva ekskluzivna HONOR X MOSCHINO telefona u fantomsko crvenoj i fantomsko plavoj boji. Za pozadinu u telefonu može se postaviti dvostruki upitnik MOSCHINO ili kultni Moschino medvjedić.

Ovo je prva suradnja tvrtke MOSCHINO s telefonima pod kreativnim vodstvom Jeremyja Scotta, koji je poznat po svom neočekivanim originalnim dizajnom. Partnerstvo između HONORA i MOSCHINA pokazuje želju obiju robnih marki da istraže nove načine za pomicanje granica s ironičkom estetikom.

Ovom novom suradnjom, HONOR je otvorio vrata za suradnju s drugim modnim markama i proširio svoj brand za buduće suradnje.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

30.01.2019. 16:01:00
http://metro-portal.hr/honor-x-moschino-suradnja-bez-premca/116682/