Metro-portal.hr

objavljeno 30.07.2019. 09:29:00
NOVOSTI

HONOR predstavio "SHARP TECH" koncept

U skladu s misijom stvaranja inteligentnog novog svijeta koji pripada mladima, HONOR otkriva koncept "Sharp Tech" kako bi potaknuo i omogućio tehnološke inovacije

Honor vizija
Honor vizija (Honor)

HONOR, vodeći brand pametnih telefona pod Huawei Consumer Business Grupom objavio je "HONOR viziju" koja predstavlja inteligentni čipset "Honghu 818" i pametnu pop-up kameru za velike zaslone. To je objavljeno na Globalnoj konferenciji o mobilnom internetu (GMIC) u Guangzhou, gdje je gospodin George Zhao, predsjednik HONORA, održao uvodni govor pod nazivom "Samo najizdržljiviji stoje u najjačoj oluji". Uz predstavljanje dviju novih tehnologija objavljen je i HONOROV novi "Sharp Tech" koncept koji ima za cilj obuhvatiti i istražiti najnovije tehnologije.

"5G komercijalizacija u Kini počela je 2019. godine, što je također prekretnica za industriju pametnih uređaja. Vjerujemo da je 5G ključ novog doba digitalizacije, omogućujući svijet u kojem je internet stvari moguć. U skladu s misijom stvaranja inteligentnog novog svijeta koji pripada mladima, HONOR otkriva koncept "Sharp Tech" kako bi potaknuo i omogućio tehnološke inovacije ", rekao je George Zhao, predsjednik HONORA.

"Sharp Tech" - HONOROV novi koncept u tehnološkoj inovaciji

HONOR je posvećen cilju da postane tehnološki brand kojeg mladi vole globalno. "Sharp" predstavlja duh istraživanja među mladima, dok koncept "Sharp Tech" naglašava želju HONORA da istraži radost tehnoloških inovacija.

Tijekom glavne konferencije, gospodin Zhao je definirao elemente "Sharp Tech" kao:

• Biti na čelu razvoja industrije s neovisnom inovacijom temeljne tehnologije.

• Ispunjavanje visokokvalitetnih zahtjeva mladih potrošača širom svijeta.

• Odraz hrabrog stava mladih prema neprestanim izazovima i istraživanjem.

• Predstavljanje duha decentraliziranog interneta kroz otvorenost, suradnju i zajedničko stvaranje.

"Honghu 818" inteligentni čipset - osnaživanje VAS-a s pametnim zvukom i slikom

Tijekom GMIC-a, HONOR je također predstavio inteligentni čipset za prikaz "Honghu 818", HONOROVU najnoviju inovaciju "Sharp Tech" i najnoviji dodatak obitelji Hisilicon čipseta. Pokrenut u kolovozu, HONOROV pametni zaslon s podrškom za "Honghu 818" pruža izvanredne performanse i vrhunsku kvalitetu slike i zvuka. Vrhunski zaslon također će biti otvoreno ponuđen proizvođačima, što će potaknuti razvoj industrije velikog ekrana.

1. "Honghu 818" prvi je inteligentni zaslon SoC dostupan na globalnoj razini, koji se nadovezuje na petogodišnji rad tvrtke u istraživanju i razvoju Hisilicon čipseta.

2. Svojom moćnom tehnologijom prikaza i mogućnostima obrade, "Honghu 818" ima čarobni mehanizam za obradu slika. Opremljen sa sedam naprednih tehnologija za obradu slike, uključujući procjenu pokreta i kompenzaciju pokreta (MEMC), snimanje visokih dinamičkih raspona (HDR), super rezoluciju (SR), smanjenje buke (NR), poboljšanje dinamičkog kontrasta (DCI), automatsko upravljanje bojama (ACM) i Local Dimming (LD). "Honghu 818" poboljšava i optimizira rezoluciju slike, kontrast i performanse boje zaslona kroz više algoritama.

3. Histen audio tehnologija optimizira kvalitetu zvuka u područjima ultra širokog zvučnog polja, tranzijentne intermodulacijske distorzije, izjednačavanja zvuka i inteligentnih basova. Sa svojim vodećim hardverom, proizvod nastavlja pružati neusporedivo audio iskustvo.

4. Opremljen snažnim multimedijskim dekoderom, čipset podržava video dekodiranje od 8K30 do 4K120 okvira, uz mogućnost dekodiranja 64-megapikselnih slika, što je više od najvišeg piksela pametnih fotografija na tržištu. U usporedbi s konkurentima, uređajima omogućuje brže učitavanje videozapisa i slika.

5. Okta-core procesor može obraditi procesiranje velikih slika na velikim zaslonima i više zadataka u isto vrijeme. Procjena pokreta (Motion Estimate) i Kompenzacija pokreta (Motion Compensation) (MEMC) također mogu isporučiti slike visoke rezolucije, najbolju kvalitetu zvuka i istovremeno vršiti glasovnu interakciju dalekog polja. Brzina iskorištenja propusnosti procesora vodi u industriji u prosjeku preko 50%.

Pametna pop-up kamera - novo iskustvo za HONOROVU viziju

HONOR je igrao ulogu predvodnika u okviru strategije dvojnog brenda u poslovanju Huaweija. Prateći uspjeh svoje paralelne kamere s dva objektiva, GPU Turbo i A.I. tehnologije, HONOR se širi u nove industrije i daje svoje iskustvo televizijskom sektoru, najavljujući prvi pametni zaslon na svijetu, omogućen "Honghu 818". HONOR je inovativnim pristupom razvoju opremio najnoviju ponudu proizvoda "HONOR vizije" s pametnom pop-up kamerom koja omogućuje NPU sposobnost prepoznavanja lica, pružajući moćne funkcije i vrhunsko iskustvo korisnicima.

HONOR vizija službeno će biti objavljena sredinom kolovoza 2019. godine.

30.07.2019. 09:29:00
http://metro-portal.hr/honor-predstavio-sharp-tech-koncept/119800/