Metro-portal.hr

objavljeno 18.11.2022. 18:01:00
MODA

HONOR 70 označava svoj blistavi ulazak na svjetsku modnu scenu

Dizajneri, kreativci i sanjari inspirirani su njegovim elegantnim dizajnom i moćnom kamerom

HONOR i moda idu ruku pod ruku
HONOR i moda idu ruku pod ruku (Honor)

Nakon što je nedavno predstavio svoj novi pametni telefon HONOR 70, globalni tehnološki brend HONOR udružio se s nizom vodećih kreativaca, dizajnera i modnih kuća kako bi oživio kultni dizajn i moćne video i fotografske mogućnosti tog uređaja.

U Milanu, izložba „Muzej sanjara" spojila je kreativne elemente telefona HONOR 70 koji je sjajnim dizajnom osvojio svijet mode. U Madridu je HONOR 70 bio tema velikog modnog događaja Vogue Fashion Night Out 2022 (VFNO) gdje je tisućama glazbenih i modnih entuzijasta omogućio povratak u 70-e. Na drugoj strani planeta, u Meksiku, inspiriran telefonom HONOR 70, meksički dizajner Anuar Layón dizajnirao je moderan odjevni predmet s dozom AR tehnologije. HONOR 70 nesumnjivo je postao dio svjetske modne scene.

Kao premium pametni telefon srednje klase, HONOR 70 može se pohvaliti nevjerojatnim modernim dizajnom i snažnim značajkama, omogućavajući mladima da izraze svoj individualni stil i budu u trendu po pristupačnoj cijeni.

HONOR 70 nadahnuće je meksičkom dizajneru Anuaru Layónu

U suradnji s časopisom Vogue Mexico i pametnim telefonom HONOR 70, poznati meksički kreativni direktor i modni dizajner Anuar Layón dizajnirao je modernu majicu s dozom AR tehnologije. Pod temom "HONOR to Whom HONOR Deserves", Layonova ekskluzivna majica u svome dizajnu sadrži elemente koji odaju počast obitelji, kreativnosti i tehnologiji.

Konstanta mode je pokret, promjene i nove ideje. Bilo u modi ili u tehnologiji, boja, teksture i siluete spajaju se kako bi stvorili fascinantne odjevne predmete. Anuar Layón inspirirao se dizajnom HONOR-a 70 te je dizajnirao odjevni predmet koji kombinira dizajn s proširenom stvarnošću. Napravio je posebnu AR garderobu za HONOR 70 u kojoj korisnici mogu isprobati njegov dizajn skeniranjem QR koda.

Dizajn HONOR-a 70 inspiracija izložbe „Muzej sanjara" u Milanu

Inspirirajući mlađu generaciju da izraze svoju kreativnost i eksperimentiraju novom tehnologijom, HONOR je ovog rujna bio glavni sponzor i tehnološki partner „Muzeja sanjara", privremene izložbe 15 impresivnih instalacija smještenih na poznatoj Piazzi Beccaria u centru Milana. Kustosice izložbe mlade su dizajnerice i influencerice Elena i Giulia Sella, a „Muzej sanjara" može se pohvaliti upečatljivom suvremenom estetikom koja posjetitelje vodi na emocionalno putovanje kako bi otkrili i slijedili svoje snove, dok svaka instalacija snove pretvara u stvarnost.

HONOR 70 utjelovljuje kombinaciju umjetnosti i tehnologije, hrabrim dizajnom i najsuvremenijom inovacijom koja osnažuje mlade ljude da ispune svoj kreativni potencijal i izraze svoju osobnost. U savršenom skladu s ovom filozofijom, izložba je stvorena kako bi novoj generaciji omogućila impresivna, zabavna i zanimljiva mjesta za ostvarenje svojih snova. Savršeno za one koji vole snimati i dijeliti svaki trenutak u stvarnom vremenu. Posjetitelji su također imali priliku doživjeti prostor kroz objektiv HONOR-a 70, te su uz njegove moćne fotografske i videografske značajke mogli u stvarnom vremenu zabilježili svoje putovanje kroz svaku kreativnu instalaciju.

HONOR na Vogue Fashion Night Out 2022 u Madridu

Pod temom „Living La Vida Vogue", slavne osobe i ljubiteljice mode i ljepote bile su dio niza Vogue Fashion Night Out (VFNO) događaja u Madridu, nakon dvije godine ograničenja. Kao jedan od partnera, HONOR je uzvanicima ponudio ekskluzivno iskustvo s plesnim podijem inspiriranim 70-ima.

Vrhunskim i jedinstvenim dizajnom ističe se na tržištu. Štoviše, da bi vaš uređaj zasjao, neće vam trebati ni maskica," objavili su u Vougu.

Zbog brzih i ekstremnih društvenih promjena, sedamdesete su jedno od najbogatijih razdoblja u pogledu mode, slobode duha i različitih mogućnosti. U čast desetljeću koje je sve to omogućilo, HONOR 70 osmišljen je kako bi zadovoljio različite ukuse modno osviještene publike, pričajući priču o novim i prerađenim trendovima.

18.11.2022. 18:01:00
http://metro-portal.hr/honor-70-oznacava-svoj-blistavi-ulazak-na-svjetsku-modnu-scenu/140052/