Metro-portal.hr

objavljeno 05.07.2012. 16:16:04
SVAĐA

Holy nastavlja udar na Čačića

Holy je rekla novinarima u Saboru da ju je jučer kontaktirao novinar tjednika Forum kako bi joj pokazao dokumente i od nje zatražio potvrdu autentičnosti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Saborska zastupnica SDP-a Mirela Holy potvrdila je danas novinarima autentičnost mailova kojima je šefica kabineta prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića navodno tražila da se na mjesto zamjenika direktora Fonda za okoliš postavi Josipa Jambrača iz HNS-a koji za to nema potrebne kvalifikacije.

"Ja sam te mailove pročitala i mogla sam potvrditi autentičnost tih mailova", rekla je novinarima Holy koja je nedavno zbog pisma predsjedniku uprave HŽ-a u kojem je tražila političku zaštitu za svoju stranačku kolegicu podnijela ostavku.

Holy je rekla novinarima u Saboru da ju je jučer kontaktirao novinar tjednika Forum kako bi joj pokazao dokumente i od nje zatražio potvrdu autentičnosti. Dodala je da nije vidjela članak u kojem taj tjednik sutra objavljuje te dokumente.

Napomenula je da to nisu mailovi od prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića već od šefice njegova kabineta.

ly nije željela komentirati taj slučaj. "S obzirom da ne mogu biti objektivna u tom slučaju ne bi bilo korektno da bilo što govorim", rekla je Holy.

Novinarima je potvrdila i kako je točno što je njezin bivši pomoćnik Davor Škrlec iznio u tjedniku Globus. "Činjenica je da je Čačić vršio pritisak na mene i Škrleca da se Jambrača postavi na mjesto zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša", rekla je Holy.

05.07.2012. 16:16:04
http://metro-portal.hr/holy-nastavlja-udar-na-cacica/72416/