Metro-portal.hr

objavljeno 29.05.2012. 20:50:00
LOOK 21. STOLJEĆA

Hoće li ovako izgledati donje rublje budućnosti?

Iako izgledom puno više podsjećaju na nešto što na pozornici nosi Lady Gaga, ovi komadi donjeg rublja mogli bi postati hit u ne tako dalekoj budućnosti

Fotografija vijesti

Predviđanje budućnosti uvijek je krajnje nezgodna stvar, a moda tu nije nikakva iznimka. Štoviše, budući da se modni trendovi po svojoj prirodi neprestano mijenjaju, ponekad čak i drastično od sezone do sezone, predviđanje kakve ćemo komade odjeće nositi za 5, 10, 20 ili više godina u najbolju je ruku po pouzdanosti ravno gatanju iz dlana.

Ipak, mladi dizajneri okupljeni oko tokijskog Bunka Fashion College projekta ne daju da ih tako nešto obeshrabri u njihovom smionom naumu kreiranja donjeg rublja budućnosti. Iako možda izgledom puno više podsjećaju na nešto što na pozornici nose zvijezde poput Lady Gage, ovi tzv. 3D komadi sexy donjeg rublja vizija su onoga što bi mogao postati pravi hit u ne tako dalekoj budućnosti.

Hoće li tomu doista biti tako, pogledajte najbolje od njih i procijenite sami:

Tema ove kombinacije jest „Tetra", odnosno naziv za oblik ovih neobičnih crvenih tijela koja „rastu" iz grudnjaka i gaćica. Crne kožne rukavice vrlo dobro upotpunjuju cijeli look.

Ova se tema zove „Anđeli i demoni". Ako pitate nas, mogla se zvati i „ptica".

Ova je kombinacija inspirirana tradicionalnim japanskim oklopima i kacigama.

Nama možda i omiljen dizajn, ova kombinacija koja neodoljivo podsjeća na crkveni vitraj djeluje gotovo konzervativno naspram ostalih.

Ova je kreacija nazvana „DNK", kao podsjetnik na činjenicu da se znanost i donje rublje ne miješaju dovoljno često.

Pobjednički dizajn nazvan je jednostavno „Raskrižja".

Pobjednica natjecanja, Aya Furuya, za nagradu će sudjelovati na svjetskom prvenstvu u Šangaju krajem godine.

29.05.2012. 20:50:00
http://metro-portal.hr/hoce-li-ovako-izgledati-donje-rublje-buducnosti/71464/