Metro-portal.hr

objavljeno 27.05.2013. 18:33:00
SPEKTAKL

Hladno pivo s punom Šalatom proslavili 25 godina postojanja

Unatoč lošim vremenskim prognozama koje su najavljivale prolom oblaka, jedini prolom koji se dogodio ove subote bio je energični nastup Hladnog piva

Hladno pivo zagrijalo je Šalatu
Hladno pivo zagrijalo je Šalatu (Menart)

HLADNO PIVO je nakon četvrt stoljeća djelovanja na domaćoj glazbenoj sceni uistinu zaslužilo epitet legendi hrvatskog punk rocka, što je dokazao subotnji koncert na zagrebačkoj Šalati!

Unatoč lošim vremenskim prognozama koje su najavljivale prolom oblaka, jedini prolom koji se dogodio ove subote bio je energični nastup Hladnog piva. Pozornicu i atmosferu na Šalati zagrijali su mladi zagrebački punkeri Fraktura Mozga, te žestoki i reginalno poznati Koprivčani Overflow.

Tisuće obožavatelja, od onih najstarijih koji svoj omiljeni bend prate od njihovih prvih nastupa do onih najmlađih kojima je ovo bio prvi koncertni događaj u životu, u istom ritmu i sa istim žarom su pratili i pjevali velike hitove među kojima su se našle i „Für immer punk"„Ne volim te"„Superman",„Ezoterija"„Pravo ja" i mnoge druge...

Od „Šamara" do „Rigolleta" prošlo je više od dva sata, a energija na pozornici i u publici koju je brojalo više tisuća fanova svakim trenom samo je rasla. Energijom, voljom i talentom koje su pokazali na svom prvom nastupu u Kumrovcu te dugogodišnjim iskustvom koje malo koji bend uspije izboriti,Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda proslavili su velikih 25 i svojoj publici uistinu omogućili Dan radosti!

Hladno Pivo pratite i na njihovoj facebook stranici i na http://www.hladnopivo.hr

27.05.2013. 18:33:00
http://metro-portal.hr/hladno-pivo-s-punom-salatom-proslavili-25-godina-postojanja/78368/