Metro-portal.hr

objavljeno 06.10.2014. 13:51:05
AUSTRIJANCI SE ŠIRE

Hervis otvorio petnaestu trgovinu u Hrvatskoj

U novoj trgovini, petoj na području Zagreba, koja se prostire na 1.000 četvornih metara zaposleno je dvanaestero ljudi

Fotografija vijesti

Jedan od vodećih europskih lanaca trgovina sportske opreme koji u Hrvatskoj zapošljava ukupno dvjesto dvadeset četiri zaposlenika otvorio je novu trgovinu u shopping centru Supernova u južnom dijelu Zagreba. 

Povodom otvaranja nove trgovine, direktor Hervisa Aleš Černe izjavio je: "Otvaranjem ove trgovine nastavljamo uspješnu strategiju širenja prodajne mreže Hervis i kretanja prema poziciji vodećeg lanca sportskih trgovina u Hrvatskoj. Daljnjom ekspanzijom želimo biti dostupni što većem broju kupaca te im putem naših trgovina omogućiti pristup svjetskim sportskim brendovima i kvalitetnim uslugama po najpovoljnijim tržišnim cijenama. Izrazito nam je zadovoljstvo što ovim putem povećavamo bazu naših zaposlenika u Hrvatskoj te pridonosimo otvaranju novih radnih mjesta".

Popularnost tvrtke dokazuje i Hervis Sports Club koji je u kratkom periodu od dvije godine (koliko postoji na hrvatskom tržištu) dosegnuo čak dvjesto tisuća članova. Godišnji bonus, snižene cijene atraktivnih proizvoda, kuponi za povoljnije kupnje, VIP priredbe i drugi događaji samo su neke od pogodnosti koje ovaj klub omogućava svojim članovima.

U svojem asortimanu Hervis nudi vrhunske sportske robne marke, kao što su Adidas, Nike, Converse, Reebok, Puma, Kappa, Fila, Merrell, Asics, Salomon, Lotto, Crocs, Ipanema, Havaianas, Benger, Breezer, KTM i mnogi drugi. Hervis se može pohvaliti i iznimno uspješnim vlastitim markama kao što su: Kilimanjaro, X-Fact, Nautica by Benger, Benger, Seems, Cygnus i Scirocco. Od artikala najprodavanija je obuća, a slijede, bicikli, sportski tekstil, trenirke, oprema za fitness, outdoor, skijanje i kupanje dok su najprodavaniji brendovi: Adidas, Nike, X-Fact, Scirocco, Cygnus, Benger, Salomon i Kilimanjaro.

Hervis je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Austriji. Uz Austriju, Hervis raspolaže s ukupno 179 trgovina u još šest zemalja - Njemačkoj, Sloveniji, Češkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj te Hrvatskoj. Ukupan prihod Hervis Grupe u 2013. godini iznosio je 424 milijuna eura, a zapošljavali su preko 2.800 osoba.

06.10.2014. 13:51:05
http://metro-portal.hr/hervis-otvorio-petnaestu-trgovinu-u-hrvatskoj/87644/