Metro-portal.hr

objavljeno 16.06.2010. 13:14:17
KONCERT

Hemendex i Florence Foster Fan Club u Ksetu

U četvrtak 17. lipnja od 21.30h Hemendex će promovirati svoj sedaminčni vinil "Reset 1"

hemendex
hemendex (Hemendex)

Za zagrijavanje prije nu-wave četveročlanog benda Hemendexa zaduženi su Florence Foster Fan Club - 'elektronski vokalni 'old skool EBM goes synth pop goes new wave' duo'.

Nastao krajem 2008. godine Hemendex je kvartet marljivih pčela sa svih krajeva Republike Hrvatske čija je prošlost vezana uz mnoge bendove i projekte, a sadašnjost i budućnost uz sintetički spoj svega i svačega kojeg vole nazivati nu wave.

Ovaj koncert je ujedno i promocija "male ploče" koja se zove "Reset 1" i biti će dostupna tokom istog. Nakon nekoliko uspješnih nastupa širom Hrvatske, od kojih posebno treba istaknuti onaj na zatvaranju 11. Žedno Uho festivala gdje su nastupili ispred legendarnih The Wedding Present, Hemendex se vračaju u KSET u kojem su, u sklopu DeMode večeri, održali jedan od prvih nastupa.

Ispred njih nastupiti će Florence Foster Fan Club, elektronski vokalni 'old skool EBM goes synth pop goes new wave' duo (Yas i Zarkoff) koji je krajem prošle godine izdao debut CD "Everyday Theatre" za brazilski label Wave Records.

Cijena ulaznice je 25 Kn, klub svoja vrata otvara u 20 sati, a početak koncerta je u 21:30.

http://www.myspace.com/hemendex

http://www.myspace.com/florencefosterfanclub

16.06.2010. 13:14:17
http://metro-portal.hr/hemendex-i-florence-foster-fan-club-u-ksetu/42732/